Απίστευτο! Την ανάγκασε η μητέρα της να κάνει σεξ στα 16 της!
Hollywood

Απίστευτο! Την ανάγκασε η μητέρα της να κάνει σεξ στα 16 της!

Διηγείται το δικό της δράμα στην αυτοβιογραφία της.

Η Σάτσι Πάρκερ, κόρη της Σίρλεϊ Μακ Λέιν γράφει ότι η μητέρα της την ανάγκασε να κάνει σεξ στα 16 της.

Η Σίρλεϊ Μακ Λέιν βραβευμένη για ταινίες όπως Can-Can και Sweet Charity είχε αποκτήσει τους δικούς της «αυλικούς».

Ανάμεσά τους και το ζεύγος Εμπερχαρντ και Φίλις Κρονχάουζεν, σεξοθεραπευτές, οι οποίοι έμεναν σχεδόν μόνιμα στο σπίτι της στο Μαλιμπού.

Ένα απόγευμα ήταν όλοι μαζί στο σαλόνι. «Ο Εμπερχαρντ με ρώτησε κατευθείαν αν έχω κάνει ποτέ σεξ. Κοκκίνισα και απάντησα όχι, και τότε είπε ότι πρέπει να πάω οπωσδήποτε να το κάνω με τον Μπραντ, τον φίλο μου που είχε έρθει για επίσκεψη», λέει η Σάτσι.

Η Σάτσι δεν πίστευε ότι η μητέρα της θα συμφωνούσε μ' αυτό: «Μα ακούγεται φανταστικό, μακάρι κάποιος να το είχε κάνει και για μένα». Η νεαρή κοπέλα πιεζόταν δεν ήθελε με τίποτα. Περιτριγυρισμένη από τρεις δυνατές προσωπικότητες με τις οποίες δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα, πήρε τον Μπραντ και πήγαν στο δωμάτιό της.

Και προσθέτει στην αυτοβιογραφία της υπό τον τίτλο «Lucky Me», από τις εκδόσεις Gotham Books: «Θυμάμαι το σώμα μου να χτυπάει στον τοίχο, το κεφάλι μου να λυγίζει. Δεν υπήρχαν προκαταρκτικά. Ο κόσμος κάτω περίμενε. Ούτε καν θέμα αντισύλληψης. Η αποστολή εξετελέσθη και επιστρέψαμε στο σαλόνι, όπου η Φίλις και ο Εμπερχαρντ με ρώτησαν αν έφτασα σε οργασμό. Τους μίσησα για όλη την άσχημη κατάσταση που με έκαναν να περάσω. Αναγνωρίζω βέβαια στη μητέρα μου το ενδιαφέρον που έδειξε για τη ζωή μου - έστω και με αυτόν τον περίεργο τρόπο - αφού σε όλη μου την παιδική ηλικία ήταν σχεδόν απούσα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved