Διάσημοι ηθοποιοί που δεν δίνουν δεκάρα για τα Όσκαρ (Υπάρχουν και αυτοί!)
Hollywood

Διάσημοι ηθοποιοί που δεν δίνουν δεκάρα για τα Όσκαρ (Υπάρχουν και αυτοί!)

Παρόλο που τα βραβεία Όσκαρ είναι η κορυφαία διοργάνωση και φυσικά αναγνώριση της δουλειάς ενός ηθοποιού, σκηνοθέτη ή τέλος πάντων όποιου ασχολείται με την έβδομη τέχνη, υπάρχουν και εκείνοι οι καλλιτέχνες που απαξιώνουν με κάθε τρόπο την απονομή των βραβείων Όσκαρ, πολλές φορές αμφισβητώντας τα κιόλας.

Πρώτος και καλύτερος ο Ethan Hawke ο οποίος μάλιστα έχει προταθεί δύο φορές στο παρελθόν για Όσκαρ ερμηνείας (για τις ταινίες Training Day και Before Sunset), δεν είναι θαυμαστής του συγκεκριμένου θεσμού. «Είναι βραβεία για... γαϊδούρια... Αν ανατρέξετε στην ιστορία τους θα διαπιστώσετε πόσες ταινίες έχουν λησμονηθεί από το κοινό και πόσες ηλίθιες ταινίες έχουν κερδίσει αγαλματάκι. Αλλά και πόσοι μέτριοι ηθοποιοί έχουν ένα Όσκαρ να κοσμεί το τζάκι τους». Ο Joaquin Phoenix ο οποίος μάλιστα φέτος είναι υποψήφιος για βραβείο Α' ανδρικού ρόλου για την ταινία «The Master», δεν είχε ενθουσιαστεί και τόσο που έμαθε για την υποψηφιότητά του αποκαλώντας τα βραβεία «απόλυτες αηδίες. Δεν πιστεύω σ' αυτά. Μοιάζουν με καρότα μόνο που δεν είναι καθόλου νόστιμα, δεν τα θέλω αυτά τα καρότα. Να βάζεις ανθρώπους να ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον».
Η Michelle Rodriguez από την πλευρά της πιστεύει πως τα Βραβεία είναι στημένα: «Ένας φίλος μου μου είπε 'η Νicole Kidman πρόκειται να πάρει υποψηφιότητα για το The Paperboy. Γελούσα αλλά συγχρόνως είναι και πολύ θλιβερό αυτό που συμβαίνει»
Όσο για τον Anthony Hopkins που επίσης αμφισβητεί τα Όσκαρ και έχει ήδη ένα στην προσωπική του συλλογή, έχει δηλώσει στο παρελθόν: «Δεν μπορώ να το αντέξω όλο αυτό. Όλο αυτό μου φαίνεται αηδιαστικό να το παρακολουθώ. Μου έρχεται να κάνω εμετό κάθε φορά που βλέπω ηθοποιούς στα παρασκήνια να φιλάνε με αγάπη παραγωγούς για να τους καλοπιάσουν. Είναι αρρωστημένο και το έχω δει τόσες φορές. Αναρωτιέμαι, αυτοί οι άνθρωποι έχουν καθόλου αυτοεκτίμηση; Θα ήθελα επίσης να τους πω, άντε γ@@@@@! Ανάμεσα στους ηθοποιούς που αδιαφορούν για τα βραβεία Όσκαρ είναι επίσης ο James Franco, ο James Cromwell, ο Howard Stern και πολλοί ακόμα καταξιωμένοι ηθοποιοί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved