Oscar 2013: Λαμπερές αφίξεις στο κόκκινο χαλί!
Hollywood

Oscar 2013: Λαμπερές αφίξεις στο κόκκινο χαλί!

Σε λίγη ώρα ξεκινάει η 85η απονομή των Βραβείων Oscar και οι σταρ του Hollywood καταφτάνουν ο ένας μετά τον άλλον στο κόκκινο χαλί του Kodak Theatre.

Ήδη τα πρώτα σχόλια για την ολόχρυση τουαλέτα της Catherine Zeta Jones - η οποία και θα τραγουδήσει κατά την διάρκεια της τελετής- δίνουν και παίρνουν στο διαδίκτυο. Δίπλα της φυσικά ο Michael Douglas.

Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η Jenna Dewan με τον Channing Tattum, Ετνυπωσιακή η Reese Witherspoon. Με μια τσάντα σκυλάκι στα χέρια η μικρότερη υποψήφια των Oscars Quvenzhane Wallis. Στα ροζ η Anne Hathaway αλλά και η Maria Menounos.

Στα κατακόκκινα και πολύ εντυπωσιακή η Sally Field. Στα κατακόκκινα και η Jennifer Aniston συνοδευόμενη από τον Justin Theroux. Με το που έφτασαν όλοι σχολίασαν οτι αφού ήρθε η Aniston δεν πρόκειται να έρθουν Jolie- Pitt. Κουκλάρα η Charlize Theron στα λευκά.

Μια ιδιαίτερη δημιουργία διάλεξε η Nicole Kidman και στα μαύρα εμφανίστηκε η Adele. Σε γενικές γραμμές οι περισσότερες ως τώρα έχουν επιλέξει ουδέτερα χρώματα και όχι ιδιαίτερα σέξι δημιουργίες και οι περισσότερες εμφανίσεις χαραλτηρίζονται ως τώρα chic.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved