«Η κόρη μου γέμισε το κενό στην καρδιά μου», αποκαλύπτει στο βιβλίο της η Nia Vardalos
Hollywood

«Η κόρη μου γέμισε το κενό στην καρδιά μου», αποκαλύπτει στο βιβλίο της η Nia Vardalos

Τη συγκλονιστική ιστορία της και τον αγώνα της να αποκτήσει παιδί περιγράφει η διάσημη Ελληνοκαναδή Nia Vardalos στις σελίδες του βιβλίου της με τίτλο Instant mom που σημαίνει «Μαμά στη στιγμή» το οποίο μόλις κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες από τον εκδοτικό οίκο Harper One.


«Βρίσκομαι στην τρίτη κατά σειρά προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης. Για πολλά χρόνια έκρυβα πολύ καλά το μυστικό μου, που δεν το είχα πει σε κανέναν: Δεν μπορούσα να κυοφορήσω ένα μωρό και αυτό με έκανε να νιώθω βαθύτατα δυστυχισμένη», αναφέρει χαρακτηριστικά σε σημείο του βιβλίου της αποκαλύπτοντας τις επίπονες προσπάθειες που έκανε για να αποκτήσει παιδί.
Σε άλλο σημείο του βιβλίου της, αναφέρει: «...Ήθελα οικογένεια και έπρεπε να περάσω από σαράντα κύματα για να βρω την κόρη μου», αναφέρει στον πρόλογο του βιβλίου της η Νία Βαρντάλος και προσθέτει: «Όντας μητέρα ή, πιο σωστά, το να είμαι μητέρα της κόρης μου, με άλλαξε. Η κόρη μου γέμισε ένα τεράστιο κενό που είχα στην καρδιά μου. Είναι η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved