Psy: Η σύλληψη του για μαριχουάνα και άλλες πτυχές της ζωής του σ’ ένα κόμικ
Hollywood

Psy: Η σύλληψη του για μαριχουάνα και άλλες πτυχές της ζωής του σ’ ένα κόμικ

Ο Psy έγινε και πρωταγωνιστής σε ένα κόμικ!


Σύμφωνα με το Ρόιτερς, το 26σέλιδο κόμικ έχει τίτλο «Fame: Psy» και παρουσιάζει τις δοκιμασίες και τις ταλαιπωρίες του στο δρόμο προς την κορυφή!
Στο κόμικ αναφέρεται: «Ήταν το τέλος του καλοκαιριού του 2012, όταν ένας ελάχιστα γνωστός ράπερ από την Ασία ανεβάζει το βιντεοκλίπ του στο YouTube και απέκτησε τεράστια φήμη».
«Κοντόχοντρος με δυναμική σκηνική παρουσία που τραβάει την προσοχή, ο Psy δεν είναι ο τυπικός ποπ σταρ» γράφει η λεζάντα.
Το κόμικ αναφέρει επίσης την σύλληψη του το 2002 για κατοχή μαριχουάνας που τον έκανε να χάσει την κηδεία του παππού του.
«Κάπνισα κάτι που η χώρα μου απαγορεύει αυστηρά» δήλωσε ο Psy.«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι έκανα κάτι λάθος μέχρι που με συνέλαβαν. Να σου πω την αλήθεια, ήμουν 25 χρονών τότε, και ήμουν κατατρομαγμένος» τόνισε.
Όταν δε οι γονείς του τον επισκέφθηκαν στη φυλακή αρνήθηκαν να πληρώσουν την εγγύηση για να τον βγάλουν έξω. Εκείνη την περίοδο ο παππούς του έφυγε από τη ζωή νικημένος από την επάρατη νόσο και ο ίδιος βρισκόταν ακόμα στη φυλακή: «Ήμουν πολύ κοντά με τον παππού μου. Δεν ήμουν εκεί στην κηδεία και θα το μετανιώνω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Αγαπούσα πολύ τον παππού μου δεν μπορούσα να είμαι εκεί γι 'αυτόν όταν ήταν στο νεκροκρέβατό του.».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved