Robert Redford: "Πέρασα στην Κρήτη έναν μήνα μαγικών διακοπών!"
Hollywood

Robert Redford: "Πέρασα στην Κρήτη έναν μήνα μαγικών διακοπών!"

Οι νικητές του διαγωνισμού του ΟΤΕ TV και του Sundance Channel, Κορίνα Τζερεφού και Δημήτρης Δημητρέλης απόλαυσαν τη συναρπαστική εμπειρία του Φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου που διοργανώνει ο θρύλος του Χόλιγουντ, Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Οι δύο νικητές βρέθηκαν στο Λονδίνο και είχαν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν προβολές εκπληκτικών φιλμ στην 02 Arena, να απολαύσουν δείπνο με τον ιδρυτή του Φεστιβάλ, Ρόμπερτ Ρέντφορντ όπως και μια μίνι κρουαζιέρα στον Τάμεση ενώ είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν και στο αποχαιρετιστήριο πάρτι του Φεστιβάλ.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους μίλησαν στο Γιώργο Σατσίδη, που κάλυψε αποκλειστικά το Sundance Film & Music Festival, για τη "μαγική συνάντηση" όπως τη χαρακτήρισαν με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ, αλλά και την χαρά που ένιωσαν ως σινεφίλ στις πρεμιέρες των πιο σημαντικών ταινιών του Φεστιβάλ.

Ο σούπερ σταρ εξομολογήθηκε στο Γιώργο ότι έζησε έναν μήνα φανταστικών διακοπών στην Κρήτη. " Την γύρισα όλη την Κρήτη, έμεινα στην Ελούντα και από εκεί εξερευνήσαμε όλες τις ομορφιές του νησιού", είπε χαρακτηριστικά ο Ρέντφορντ, "πραγματικά έχω γυρίσει ολόκληρο τον πλανήτη και δεν έχω δει φιλοξενία σαν την Κρητική!".

Τα αποκλειστικά ρεπορτάζ του Γιώργου Σατσίδη στο Sundance Film Festival μπορείτε να τα απολαύσετε αυτή την Τετάρτη στις 20.00 στο MTV GREECE.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved