Απίστευτο περιστατικό!  Τρελός θαυμαστής της Lopez εισέβαλλε στο σπίτι της και αυτοϊκανοποιούνταν στον κήπο της!
Hollywood

Απίστευτο περιστατικό! Τρελός θαυμαστής της Lopez εισέβαλλε στο σπίτι της και αυτοϊκανοποιούνταν στον κήπο της!

Ένας άνδρας που παρενοχλούσε την Jennifer Lopez ζούσε στο σπιτάκι της πισίνας στη βίλα της στο Southampton της Νέας Υόρκης επί έξι μέρες!

Η τραγουδίστρια είχε ζητήσει και είχαν ήδη εκδοθεί περιοριστικά μέτρα σε βάρος του πρώην πυροσβέστη John Dubis. Εκείνες της μέρες η Jennifer δεν ήταν εκεί και τον αντιλήφθηκαν οι εργάτες όταν πήγαν στο σπίτι της.
Συνελήφθη και κατηγορείται για διάρρηξη, παρενοχλητική παρακολούθηση, απείθεια σε δικαστική απόφαση και κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων. Θα οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου στο στις 28 Αυγούστου και μέχρι τότε κρατείται στη φυλακή του Σάφολκ.
Ο εν λόγω θαυμαστής, όσο έμενε στο σπίτι της, τράβαγε φωτογραφίες από το εξωτερικό της βίλας και τις ανέβαζε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με το ψευδώνυμο David A Lopez Dubois. Μάλιστα πόσταρε και ερωτικά μηνύματα και έγραφε πως η «Jenny πάντα μου δείχνει την αγάπη της». Όταν δε η αστυνομία τον συνέλαβε, έλεγε ότι ήταν ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας και πατέρας των παιδιών της και ομολόγησε ότι αυτοϊκανοποιούνταν στον κήπο της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved