Mia Farrow: Ο γιος μου, Ronan πιθανότατα δεν είναι παιδί του Woody Allen αλλά του Frank Sinatra
Hollywood

Mia Farrow: Ο γιος μου, Ronan πιθανότατα δεν είναι παιδί του Woody Allen αλλά του Frank Sinatra

Δεν έχει τέλος απ' ότι δείχνουν οι τελευταίες αποκαλύψεις η "μάχη" που ξεκίνησε ανάμεσα στο πρώην αντρόγυνο Mia Farrow και Woody Allen όταν ο δεύτερος την παράτησε για να παντρευτεί την υιοθετημένη τους κόρη. Και η Farrow έριξε αποκάλυψη βόμβα!

Μετά από τόσα χρόνια σε συνέντευξή της αποκάλυψε -και ουσιαστικά επιβεβαίωσε το κουτσομπολιό του hollywood χρόνων- πως ο θεωρούμενος ως τώρα βιολογικός γιος τους Ronan πιθανότατα δεν είναι γιος του Woody Allen αλλά του Frank Sinatra! 25 ολόκληρα χρόνια κρατούσε το μυστικό που λίγο πολύ όλοι ψιλοψιθύριζαν.

Η Mia Farrow υπήρξε παντρεμένη με τον Frank Sinatra από το 1966 ως το 1968 αλλά αξακολούθησαν να έχουν μια παθιασμένη σχέση ακόμα και μετά την περίοδο που είχε πια μπει στη ζωή της ο Woody Allen!

Αν και επίσημο τεστ DNA δεν έχει γίνει για να υπάρχει σίγουρη απάντηση στην πατρότητα του Ronan ο 25χρονος σήμερα νεαρός μοιάζει αρκετά στον Frank Sinatra οπτικά ενώ όπως φαίνεται μετά την αποκάλυψη η οικογένεια του Sinatra είναι ενήμερη -εως και σίγουρη- για την πιθανότητα της πατρότητας του Ronan από εκείνον αφού η κόρη του Nancy Sinatra μετά την συνέντευξη βόμβα της Farrow στο Vanity Fair είπε:

"Ο Ronan είναι μέλος της οικογένειάς μας και είμαστε ευλογημένοι που τον έχουμε στις ζωές μας. Με τη Mia, από τον πρώτο καιρό μέχρι σήμερα είμαστε σαν αδερφές, Η μητέρα μου επίσης την αγαπάει πολύ. Είμαστε και θα είμαστε οικογένεια"

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved