Η Emma Stone σιχαίνεται τις δίαιτες του Hollywood
Hollywood

Η Emma Stone σιχαίνεται τις δίαιτες του Hollywood

Η Emma Stone δήλωσε πως σιχαίνεται τις δίαιτες του Hollywood, αλλά και την γυμναστική.

«Φάε επομένως το αναθεματισμένο το cupcake χωρίς καμία ενοχή» είναι μάλιστα η συμβουλή της ηθοποιού προς τις θαυμάστριές της. Πώς αντιλαμβάνεται την υγιεινή διατροφή; Έχει ενοχές με το φαγητό; «Είσαι άνθρωπος, ζεις μόνο μία φορά και η ζωή είναι υπέροχη. Φάε επομένως το αναθεματισμένο το cupcake χωρίς καμία ενοχή» είπε.

Γιατί σιχαίνεται τις δίαιτες του Hollywood; «Λένε: Κάνε αυτή τη δίαιτα τρώγοντας κοτόπουλο στο μέγεθος της παλάμης σου και μερικά φασόλια και γυμνάσου δύο ώρες την ημέρα για όλη την υπόλοιπη ζωή σου».

Όσο για την γυμναστική, τόνισε: «Αυτή τη στιγμή δεν κάνω πολλά αλλά ξέρω πως πρέπει να το αλλάξω αυτό. Προσπαθώ να κάνω γιόγκα γιατί μου αρέσει και κάνει πολύ καλό. Μαζί με τη γιόγκα κάνω και λίγο διαλογισμό. Αν δεν έχω κάποιον να μου φωνάζει τότε δεν το κάνω. Το pilates ίσως είναι η μόνη γυμναστική που νιώθω χαρούμενη όταν την κάνω. Πέρα από αυτό, όμως, μου χαλάει τη διάθεση το να σηκώνω πράγματα πάνω από το κεφάλι μου. Το μισώ. Είναι, όμως, σημαντικό να το κάνω για την υγεία μου και έτσι πρέπει να το κάνω πιο συχνά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved