Η Γιόχανσον είναι κοντή και… κρύβεται!
Hollywood

Η Γιόχανσον είναι κοντή και… κρύβεται!

«Είμαι κοντή και ο κόσμος δεν με αναγνωρίζει» δήλωσε πρόσφατα η Σκάρλετ Γιόχανσον.

Η όμορφη ηθοποιός όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της, καθημερινά κυκλοφορεί χωρίς σωματοφύλακες και γενικά προσωπική ασφάλεια μιας και τα καταφέρνει και περνά… απαρατήρητη από τον κόσμο. «Τις περισσότερες φορές κυκλοφορώ μόνη μου, γιατί είμαι κοντή και ο κόσμος δεν με αναγνωρίζει! Όταν ήμουν νεότερη ανησυχούσα περισσότερο. Συνήθιζα μέχρι και να μεταμφιέζομαι, αλλά τώρα πια είμαι πιο άνετη με τον εαυτό μου. Σίγουρα δεν έχω ακολούθους. Η μοναδική φορά που θα βγω συνοδευόμενη από το σωματοφύλακά μου είναι όταν κάποιος θα θεωρήσει ότι κάτι κακό μπορεί να μου συμβεί…» τόνισε στη Mail Online.

Η 29χρονη σταρ απορρίπτει τα social media: «Και ο λόγος είναι γιατί στην πραγματικότητα δυσκολεύομαι να κρατήσω επαφή μέσω τηλεφώνου με τους φίλους μου και δεν έχω σκοπό να αλλάξω τον τρόπο που επικοινωνώ. Αντιλαμβάνομαι τη σημασία που μπορεί να έχει για ορισμένους, όπως παραδείγματι για τη μητέρα μου που έχει λογαριασμό στο Facebook και έχει βρει φίλους της από το παρελθόν.

Εγώ, όμως, δεν έχω καμία επιθυμία να χρησιμοποιήσω τα social media για να έρθω σε επαφή με ανθρώπους που ούτως ή άλλως δεν έχω κρατήσει επαφή μαζί τους. Αλλά έτσι είμαι εγώ…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved