Απόψε η απονομή για τις «Χρυσές Σφαίρες» - Ποια είναι τα φαβορί και ποιοι σταρ θα περπατήσουν στο κόκκινο χαλί!
Hollywood

Απόψε η απονομή για τις «Χρυσές Σφαίρες» - Ποια είναι τα φαβορί και ποιοι σταρ θα περπατήσουν στο κόκκινο χαλί!

Τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) θα διεξαχθεί η τελετή απονομής των βραβείων «Χρυσές Σφαίρες» και ήδη στο Χόλιγουντ επικρατεί αναβρασμός.

Ποιοι όμως θεωρούνται φαβορί και ποιες κυρίες θα περπατήσουν στο στρωμένο κόκκινο χαλί για τη μεγάλη βραδιά;
Ποια όμως είναι τα μεγάλα φαβορί για τα σημαντικά βραβεία; Σύμφωνα με τα στατιστικά, για τον Α' Ανδρικό Ρόλο πρόκειται να παλέψουν οι Τσιγουετέλ Εγιοφόρ («12 Χρόνια Σκλάβος») και Ρόμπερτ Ρέντφορντ («Όλα Χάθηκαν»), ενώ για τον Α' Γυναικείο Ρόλο η μάχη θα γίνει ανάμεσα στις Σάντρα Μπούλοκ («Gravity») και Κέιτ Μπλάνσετ («Θλιμμένη Τζάσμιν»). Στην κατηγορία της κωμωδίας, «Χρυσή Σφαίρα» θα διεκδικήσουν ο Μπρους Ντερν, οΛεονάρντο Ντι Κάπριο, η Έιμι Άνταμς και η Μέριλ Στριπ. Ενώ στους δεύτερους ρόλους φαβορί είναι οι Τζάρεντ Λίτο («Dallas Buyers Club»), Τζένιφερ Λόρενς («Οδηγός Διαπλοκής»), Ντάνιελ Μπριλ («Rush») και Λουπίτα Νιόνγκο («12 Χρόνια Σκλάβος»). Για το βραβείο σκηνοθεσίας θα κονταροχτυπηθούν οι Στιβ ΜακΚουίν (12 Χρόνια Σκλάβος) και Αλφόνσο Κουαρόν (Gravity) ενώ ως καλύτερη δραματική ταινία λέγεται ότι τις περισσότερες πιθανότητες έχει η ταινία «12 Χρόνια Σκλάβος» και ως κωμική το «Οδηγός Διαπλοκής».
Η τηλεταινία «Behind the Candelabra» του Στίβεν Σόντερμπεργκ αναμένεται να κατακτήσει βραβείο για τη συγκεκριμένη κατηγορία ενώ ως καλύτερος ηθοποιός σε τηλεταινία φαβορί είναι ο Μάικλ Ντάγκλας για τον ρόλο του. Τέλος, το «Breaking Mad» αναμένεται να πάρει το βραβείο της καλύτερης τηλεοπτικής σειράς, με τους Μπράιαν Κράνστον και Κέβιν Σπέισι να διεκδικούν ένα πολυπόθητο βραβείο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved