Αυτή και αν είναι τηλεοπτική κόντρα… Ατάκα-«φωτιά»: «Ποιος είναι αυτός ο ανύπαρκτος στο δικό μου σίριαλ»
Hollywood

Αυτή και αν είναι τηλεοπτική κόντρα… Ατάκα-«φωτιά»: «Ποιος είναι αυτός ο ανύπαρκτος στο δικό μου σίριαλ»

Νέα κόντρα! Κόντρα ανάμεσα σε δυο άντρες!


Ο Charlie Sheen απολύθηκε από το Two and a Half Men το 2010 και τώρα ξεσπά εναντίον του Ashton Kutcher, ο οποίος πήρε την θέση του στην σειρά.
Ο Sheen δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία με τον πρώην συμπρωταγωνιστή του Jon Cryer και τον Ashton Kutcher δίπλα και έγραψε:
«Jon είσαι ιδιοφυΐα, σε αγαπάω και μου λείπεις παλιόφιλε! Ποιος είναι αυτός ο ανύπαρκτος δίπλα σου;»
Και δεν έμεινε εκεί, έγραψε και δεύτερο tweet:«Ηρεμήστε όλοι διαβάστε προσεκτικά! Α, και Jon, συγνώμη που προσέβαλα τον διπλανό σου, εννοούσα πραγματικά ανύπαρκτος!».

Ο Ashton Kutcher βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και απάντησε στον Charlie Sheen: «Μάγκα, βγάλε τον σκ@σμ@» και πρόσθεσε: «Σοβαρά τώρα, αρκετά μέχρι τώρα. Έχουν περάσει τρία χρόνια και συνεχίζεις να με προσβάλλεις στο Twitter; Έλα τώρα σοβαρολογείς;» Ο δε παρουσιαστής, Jimmy Kimmel είπε: «Charlie, άσε το παιδί μόνο του για όνομα του Θεού. Έχει κι άλλες δουλειές ν' ασχοληθεί».
Ο Charlie δεν έμεινε με «σταυρωμένα χέρια» έδωσε την απάντησή του στο Twitter:
«Έλαβα το μήνυμά σου Ashton. Πραγματικά Συγνώμη. Ακουγόσουν σαν εμένα! Μπράβο! Δικό μου το λάθος. Ήμουνα εκνευρισμένος με άλλα πράγματα και ξέσπασα σε' σένα. Ελπίζω να είσαι καλά».

Και πρόσθεσε: «Αλλά μια καινούργια σκέψη. Μάγκα, την επόμενη φορά που θα μου πεις να σκ@σ@, θα σε βάλω σε κλινική για δίαιτα για έναν χρόνο. Το έπιασες μικρέ;»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved