Οι απίστευτες ιστορίες πίσω από τους πρωταγωνιστές των φετινών Oscar
Hollywood

Οι απίστευτες ιστορίες πίσω από τους πρωταγωνιστές των φετινών Oscar

Οι φετινοί πρωταγωνιστές της βραδιάς απονομής των Oscar, όπως κάθε χρόνο είναι κατά κύριο λόγο οι υποψήφιοι για το χρυσό αγαλματίδιο.

Μήπως όμως πρέπει να τους γνωρίσουμε καλύτερα, μαθαίνοντας τα πιο κρυφά μυστικά τους; Μάθετε λοιπόν αποκαλύψεις για μερικούς από τους φετινούς υποψήφιους που θα κονταροχτυπηθούν για τη σπουδαία αυτή διάκριση.

Jared Leto: Όταν ο Jared Leto αποφάσισε να εγκαταλείψει για λίγο τη μεγάλη οθόνη ως τε να κάνει περιοδεία με την ροκ μπάντα του 30 Seconds to Mars, συμπεριφερόταν σαν να είχε αφήσει για πάντα το Χόλιγουντ. Αυτό όμως άλλαξε όταν πήρε τον ρόλο στην ταινία Dallas Buyers Clubυποδυόμενος μία οροθετική τρανσέξουαλ. Έχασε περίπου 13 κιλά και μέχρι στιγμής έχει κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και πολλά βραβεία, όπως στα SAG, τη Χρυσή Σφαίρα, το βραβείο των Κριτικών και φυσικά την υποψηφιότητα για Όσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου. «Το ήξερα ότι εκεί έξω υπήρχε ένα όνειρο που έπρεπε να πραγματοποιήσω» δήλωσε πρόσφατα ο ίδιος.

H Lupita Nyong'o, από την ταινία «12 χρόνια σκλάβος» είναι η φετινή μεγάλη έκπληξη των βραβείων Όσκαρ. Η νεαρή και όμορφη ηθοποιός δεν έχει κάποιο ένοχο μυστικό από τη ζωή της, όμως αξίζει να πούμε ότι έμαθε για την υποψηφιότητά της στα βραβεία, μόλις τρεις εβδομάδες αφότου είχε αποφοιτήσει απο΄το πανεπιστήμιο του Yale

Η June Squibb αν έχει ένα πλεονέκτημα σοτν χαρακτ΄ρα της είναι η υπομονή της καθώς χρειάστηκε να περιμένει 60 ολο΄κληρα χρόνια για να γίνει κινηματογραφική σταρ, με τον ρόλο της στην ταινία Nabraska που έχει προταθεί για Όσκαρ. Μία από τις λίγες εμφανίσεις της σε επιτυχημένη ταινία ήταν στο «Alice» του Woody Allen αλλά και πάλι δεν κατάφερε να ξεχωρίσει. Τώρα της δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσει το Όσκαρ Β' Γυναικείου ρόλου.

Για την Julia Roberts ο ρόλος στην ταινία August: Osage County με τον οποίο διεκδικεί Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου της χαρίζει σίγουρα την μεγάλη επιστροφή της στον κόσμο του Χόλιγουντ αφού για αρκετά χρόνια είχε αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών της.

Ο Matthew McConaughey δεν έχει και πολλά κρυφά σημεία της ζωής του αφού ως ένας από τους ωραιότερους άντρες του Χόλιγουντ τα τελευταία χρόνια, οι δημοσιογράφοι έχουν... ξεσκονίσει τα προσωπικά του. Εκείνο όμως που συζητιέται έντονα πίσω από την πλάτη του είναι πως ο ηθοποιός για πρώτη φορά αποδεικνύει το ταλέντο του σε δραματική ταινία αφού μέχρι πρότινος τον βλέπαμε σε ερωτικές κομεντί και ανάλαφρα έργα χωρίς ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο υποψήφιος για το βραβείο Σκηνοθεσίας Steve McQueen για την ταινία «12 χρόνια σκλάβος» έχει ένα ένοχο μυστικό. Το 1993 κατάφερε να παραμείνει στη σχολή σκηνοθεσίας όπου φοιτούσε στη Νέα Υόρκη μόλις για τρεις μήνες καθώς όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, στα πρώτα του βήματα ήθελε να πειραματιστεί αλλά κανένας δεν τον ενθάρρυνε να αναδείξει το ταλέντο του. Έτσι τα παράτησε και επέστρεψε σχεδόν είκοσι χρόνια μετά για να διεκδικεί Όσκαρ.

Τέλος, για τον Bruce Dern ο οποίος είναι υποψήφιος Α' Αντρικού ρόλου για την ταινία Nebraska ήρθε η στιγμή να αποδείξει πως έχει ταλέντο στην υποκριτική, παρά το γεγονός ότι έχει διαγράψει ήδη 54 χρόνια καριέρας. Ο ηθοποιός έχει στο ενεργητικό του άλλη μία υποψηφιότητα για Όσκαρ το 1978 για την ταινία Coming Home.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved