Οι μαμάδες των σταρ που έκλεψαν τα φλας στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ!

Οι μαμάδες των σταρ που έκλεψαν τα φλας στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ!

Και οι σταρ έχουν... ψυχή αλλά και οικογένεια, αγαπημένα πρόσωπα με τα οποία θέλουν να μοιραστούν τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας τους. Έτσι ήταν φυσικό στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ να περπατήσουν μαζί με τις μαμάδες τους.

Όπως ο μεγάλος νικητής της βραδιάς, Jared Leto ο οποίος μαζί με την μητέρα του Constance για την οποία μίλησε με τα πιο γλυκιά λόγια στον ευχαριστήριο λόγο του μετά την παραλαβή του βραβείου του για τον Β' αντρικό ρόλο. «Το 1971, στη Λουιζιάνα, ήταν ένα κορίτσι της εφηβείας που ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Σπούδαζε και ήταν ανύπαντρη μητέρα, αλλά με κάποιον μαγικό τρόπο κατάφερε να εξασφαλίσει μία καλύτερη ζωή για την ίδια και τα παιδιά της. Τα ενθάρρυνε να είναι δημιουργικά, να δουλεύουν σκληρά και να κάνουν κάτι ξεχωριστό στη ζωή τους. Αυτό το κορίτσι είναι η μητέρα μου η οποία είναι εδώ απόψε» είπε στη σκηνή και συνέχισε: «Και απλά θέλω να πω, 'σ' αγαπώ μαμά. Σ' ευχαριστώ που με δίδαξες να ονειρεύομαι».
Μαζί με τη μητέρα του όμως στο κόκκινο χαλί περπάτησε και ο Matthew McConaughey, η Mary Kathleen η οποία μετά τη νίκη του γιου της είπε για εκείνον: «Το άξιζε το βραβείο. Το κέρδισε με την αξία του. Είμαι πολύ περήφανη για εκείνον».
Την έκπληξη έκανε ο Leonardo DiCaprio το βράδυ της απονομής καθώς εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί έχοντας για συνοδό του τη μητέρα του Irmelin Indenbirken η οποία έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του γιου της, παρ' όλο που για τέταρτη φορά δεν κατάφερε να κερδίσει το όσκαρ για το οποίο είχε προταθεί.
Τέλος, μία άλλη μαμά σταρ στο κόκκινο χαλί που έκανε την εμφάνισή της ήταν η Goldie Hawn, μητέρα της Kate Hudson η οποία μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή για να δώσει βραβείο σε συνάδελφό της.

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY