Θίο Τζέιμς: «Πρέπει να φέρεσαι όπως θέλεις να σε αντιμετωπίζουν οι άλλοι»
Hollywood

Θίο Τζέιμς: «Πρέπει να φέρεσαι όπως θέλεις να σε αντιμετωπίζουν οι άλλοι»

Στην Ελλάδα πολλά ΜΜΕ συχνά αποκαλούν τον Θίο Τζέιμς «Ελληνα θεό». Πώς νιώθει γι' αυτό;

«∆εν ήξερα ότι γίνεται κάτι τέτοιο, αλλά εάν συμβαίνει, το βρίσκω πολύ ωραίο και cool. ∆εν βλέπω την ώρα να επισκεφτώ ξανά την Ελλάδα, καθώς δεν έχω έρθει από τα χρόνια του πανεπιστημίου, από τότε που με είχε φιλοξενήσει ένας φίλος στο σπίτι του στην Αθήνα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Τι επιρροές έχεις από τον Έλληνα παππού σου;
Ο παππούς ήταν γιατρός και είχε κυρίαρχη παρουσία, ήταν η κεφαλή της οικογένειας. Ηταν πολύπλοκος άνθρωπος, του άρεσε η κλασική μουσική και η φιλοσοφία. Από αυτή την άποψη με επηρέασε ως προς το πάθος για τη δουλειά μου.
- Ανέφερες ότι ο παππούς λάτρευε τη φιλοσοφία. Ποια είναι η δική σου φιλοσοφία ζωής;
Πιστεύω ότι πρέπει να φέρεσαι όπως θέλεις να σε αντιμετωπίζουν οι άλλοι. Η ηθική είναι πολύ σημαντική για μένα, όπως και η οικογένειά μου, κάτι που έχει να κάνει με τις ελληνικές ρίζες μου. Είναι σημαντικό να έχεις τους ανθρώπους που αγαπάς κοντά σου.
- Γιατί δεν έμαθες ποτέ ελληνικά;
Ο παππούς μου μετανάστευσε στη Νέα Ζηλανδία και παντρεύτηκε εκεί. ∆εν δίδαξε ποτέ στα παιδιά του ελληνικά και έτσι ο πατέρας μου ήξερε ελάχιστα, οπότε δεν έμαθα κι εγώ. Εξάλλου είναι μια πολύ δύσκολη γλώσσα.
- Πώς νιώθεις που ενώ είσαι ο πρωταγωνιστής στην ταινία «Οι ∆ιαφορετικοί» τον κύριο ρόλο τον έχει μια γυναίκα;
Το γεγονός ότι στις ταινίες δράσης επιλέγονται γυναίκες ως κεντρικές ηρωίδες είναι κάτι σπουδαίο και αποτελεί ένδειξη ότι οι παραγωγοί προσπαθούν να δώσουν σημεία αναφοράς για τα κορίτσια της νέας γενιάς. Ετσι περνά το μήνυμα ότι οι νεαρές γυναίκες μπορούν να έχουν τον έλεγχο των επιλογών και της ζωής τους. Οι άνδρες έχουμε πολύ περισσότερους ρόλους μέσω των οποίων επιβεβαιώνουμε τη δύναμή μας, γι' αυτό και «Οι ∆ιαφορετικοί» περιέχουν πολλές κοινωνικές προεκτάσεις και σημαντικά μηνύματα.
- Ο ρόλος σου σε κάνει να νιώθεις σαν ένας μικρός υπερήρωας;
Οχι ιδιαίτερα. Παίρνω κάθε μέρα όπως έρχεται και μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποια «επίθεση αγάπης» από τους θαυμαστές

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved