Hugh Jackman: «Ο γιος μου αρνείται να με δει σαν σταρ»
Hollywood

Hugh Jackman: «Ο γιος μου αρνείται να με δει σαν σταρ»

Ο Hugh Jackman είναι Χολιγουντιανός σταρ όμως όταν μιλά κανείς μαζί του μάλλον δίνει την εντύπωση πως είναι ένας απλός καθημερινός άνθρωπος.

Ο ίδιος, με αφορμή τη νέα περιπέτεια των X-Men μιλάει για τις επικίνδυνες σκηνές της ταινίας που όπως λέει τις γύρισε μόνος του. «Μου αρέσει να κάνω εγώ όσα περισσότερα stunts μπορώ» είπε στη real και συνέχισε: «Υπάρχουν, βέβαια, όρια: Δεν είμαι αυτός που θα συγκρουστεί κατά μέτωπον με τοίχους ή κινούμενα αυτοκίνητα».

Δουλεύετε έντονα και πολύ. Πώς καταφέρνετε τόσα πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους πρότζεκτ;

«Νομίζω ότι το μυστικό της μοντέρνας ζωής, για κάθε άνθρωπο, είναι να οργανώνει σωστά τον χρόνο του. Έχω δύο παιδιά, μία καριέρα κι ένα χρονοδιάγραμμα που μου επιβάλλει να ταξιδεύω συνέχεια. Ό,τι πιο πολύτιμο έχω είναι ο χρόνος μου. Έχω καταλάβει ότι πρέπει να τον εκμεταλλεύομαι όσο καλύτερα μπορώ και να μην τον ξοδεύω. Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας. Επίσης, εδώ και 20 χρόνια διαλογίζομαι. Έχει πολύ μεγάλη αξία να ηρεμείς, να σωπαίνεις. Να παίρνεις ενέργεια για να τη διοχετεύσεις ξανά πίσω».

Πείτε μας την αλήθεια: Πόσο cool είστε στα μάτια των παιδιών σας; Έχουν μπαμπά τον Wolverine!

«Τα παιδιά μου δεν πολυσυζητάνε το θέμα της δουλειάς μου. Ειδικά ο γιος μου αρνείται. Με θέλει στον ρόλο του μπαμπά. Κι όχι του διάσημου σταρ. Όμως, μια φορά τον έπιασα στα πράσα. Μιλούσε σε ένα κοριτσάκι που μάλλον του άρεσε. Όταν όλα τα υπόλοιπα απέτυχαν, της είπε: «Ξέρεις, ο μπαμπάς μου είναι ο Wolverine!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved