Τραγική φιγούρα η μητέρα της Πάμελα Άντερσον: «Ραγίζει η καρδιά μου, δεν μου είπε για τους βιασμούς»
Hollywood

Τραγική φιγούρα η μητέρα της Πάμελα Άντερσον: «Ραγίζει η καρδιά μου, δεν μου είπε για τους βιασμούς»

«Ήταν τρομερό που το έμαθα τώρα, μετά από τόσα χρόνια» δηλώνει συντετριμμένη η μητέρα της Πάμελα Άντερσον έπειτα από τις αποκαλύψεις που έκανε η κόρη της για τους βιασμούς τους οποίους έχει υποστεί.

Η ηθοποιός είχε μιλήσει γι αυτούς στο πλαίσιο του Φεστιβάλ των Καννών και είχε πει πως είχε κακοποιηθεί σε παιδική ηλικία από τη νταντά της, στα 12 της βιάστηκε παρά φύσιν από τον αδερφό του αγοριού της, και αργότερα βιάστηκε ξανά, από το αγόρι της και μέλη της συμμορίας του.
«Αυτό για μένα είναι τεράστιο σοκ. Είναι τρομερό, τραγικό να έχει συμβεί στην Πάμελα, και με τρελαίνει που τα πέρασε μόνη της όλα αυτά! Είμαι μουδιασμένη από τις εξελίξεις. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν το έμαθα» τόνισε η Μπάρι Άντερσον στην Daily Mail και συνέχισε λέγοντας πως ο 42χρονος αδερφός της Πάμελα, Μπάρι Άντερσον «έκλαιγε για ώρες. Ποτέ δεν τον έχω ξαναδεί τόσο χάλια. Πιστεύει πως δεν κατάφερε να προστατεύσει την αδερφή του!»
«Μου έστειλε μετά τις Κάννες ένα e-mail η κόρη μου και μου τα είπε όλα. Ήταν σοκ για μένα, επειδή νόμιζα πως ήμουν κοντά στα παιδιά μου! Πρέπει να πέρασε δύσκολα η κόρη μου. Δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν μου είπε τίποτα τόσα χρόνια. Ήταν ανέκαθεν ντροπαλό παιδί. Ραγίζει η καρδιά μου!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved