Robin Wright: Μιλάει για το διαζύγιό της από τον Sean Penn!
Hollywood

Robin Wright: Μιλάει για το διαζύγιό της από τον Sean Penn!

Η Robin Wright εκτός από μία πολύ ωραία γυναίκα, υπήρξε (και συνεχίζει) μία πολύ επιτυχημένη ηθοποιός ενώ έγινε ακόμα πιο γνωστή λόγω του γάμου της με τον Sean Penn.

Η ίδια μιλάει στη real για την απόφασή της μαζί του να δώσουν τέλος στον πολύχρονο γάμο τους. «Ο Sean Penn ήταν ήδη «ο Sean Penn» όταν τον γνώρισα» λέει και συνεχίζει: «Εγώ έκανα τις επιλογές μου και πάντα τα παιδιά μου είχαν κεντρικό ρόλο σ' αυτές. Αισθανόμασταν υπεύθυνοι για τα παιδιά. Γι' αυτό και οι δύο προσπαθήσαμε τόσες φορές να σώσουμε τον γάμο μας. Δεν είσαι μόνος σου. Προσπαθείς και ξαναπροσπαθείς και αυτό πρέπει να κάνεις. Κοιτάξτε, ένα διαζύγιο είναι πάντα μια πικρή υπόθεση. Επώδυνη. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το βιώσει κανείς. Σου ξεριζώνει την ψυχή σου και τη δίνει στα σκυλιά. Ήμουν πολύ μικρή όταν χώρισαν οι γονείς μου. Όμως ακόμα έχω στο μυαλό μου την εικόνα του πατέρα μου να κλαίει στην πόρτα μας όταν η μαμά μου μας έβαζε στο αυτοκίνητο και φεύγαμε από το σπίτι μας για πάντα. Η ζωή συνεχίζεται. Τα παιδιά μου είναι τώρα 20 και 22 χρόνων. Ο Sean είναι καλά, εγώ είμαι ευτυχισμένη».

Το αναφέρουμε γιατί δεν το κρύβετε: είστε αρραβωνιασμένη με τον Μπεν Φόστερ, έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο νεαρό ηθοποιό.

«Ναι, είναι υπέροχος, δεν είναι; (Σ.σ. προσπαθεί να κάνει πλάκα, αλλά λάμπει ολόκληρη). Δεν ξέρω πώς να το σχολιάσω. Με έχουν ρωτήσει για τον Μπεν με όλους τους δυνατούς τρόπους: σε σχέση με τον Sean, σε σχέση με τη διαφορά ηλικίας μας (σ.σ. είναι 14 χρόνια μεγαλύτερή του). Εγώ ξέρω ότι είναι ο άντρας μου. Αυτό. Είναι υπέροχο όταν γίνεται τόσο εύκολα, τόσο απλά. Βρήκα τον άντρα μου. Όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved