Michael Jackson: Τι κάνουνε σήμερα τα παιδιά του;
Hollywood

Michael Jackson: Τι κάνουνε σήμερα τα παιδιά του;

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του Michael Jackson.

Ο μύθος του όμως ζει και φυσικά τα παιδιά του συνεχίζουν το όνομά του και αποτελούν ένα κομμάτι του στον κόσμο αυτό. Σήμερα ο Prince και ο Blanket μένουν με την 84χρονη γιαγιά τους σε μια βίλα 1.200 τ.μ. στρ προάστιο Calabasas της Καλιφόρνιας. Η υπερπολυτελής έπαυλη αγοράστηκε, πριν λίγο καιρό, για 11 εκατ. δολάρια και διαθέτει γυμναστήριο, spa, κινηματογράφο, 11 μπάνια και πισίνα.
Ο 17χρονος Prince είναι πολύ καλός μαθητής, ασχολείται με τη ρομποτική, αλλά θέλει να γίνει κινηματογραφικός παραγωγός. Συνεργάζεται με το κανάλι Entertainment και έχει δοκιμαστεί στην υποκριτική, ενώ έκανε μια εμφάνιση στο σίριαλ 90210.
Στα προσωπικά του, όπως έχει δηλώσει, απολαμβάνει να καλομαθαίνει τα κορίτσια του, αν και ο ίδιος οδηγεί ένα μεταχειρισμένο φορτηγάκι.
Ο 11χρονος Blanket παρακολουθεί πρόγραμμα εκπαίδευσης στο σπίτι, τρελαίνεται για το καράτε και προπονείται καθημερινά σε σχολή αλλά και με προσωπικό γυμναστή.
Η 16άχρονη Paris είναι μια πολύ ευαίσθητη έφηβη η οποία πληγώθηκε πολύ από τον θάνατο του πατέρα της και δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί με αποτέλεσμα να φτάσει μέχρι και στην αυτοκτονία. Στις 23 Ιουνίου του 2013 έκοψε τις φλέβες της με το κουζινομάχαιρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σήμερα είναι εσώκλειστη σε κέντρο για ταλαιπωρημένα παιδιά και παρακολουθείται από ψυχολόγους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved