Shia LaBeouf: Ένα μεγάλο ταλέντο που καταστρέφεται στον κόσμο των ναρκωτικών
Hollywood

Shia LaBeouf: Ένα μεγάλο ταλέντο που καταστρέφεται στον κόσμο των ναρκωτικών

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Χόλυγουντ έχει χαρακτηριστεί ο Shia LaBeouf, ωστόσο τα προβλήματα του με τον εθισμό του στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά τον καταστρέφουν και του «κόβουν τα φτερά».

Ο ηθοποιός ο οποίος είδε το όνομά του εξώφυλλο στα περιοδικά, τον Steven Spielberg να αναγνωρίζει το ταλέντο του και το Fair να αναρωτιέται αν «ο Shia είναι ο νέος Tom Hanks».
Ο LaBeouf, όμως, δεν μπορεί να διαχειριστεί τη διασημότητα και πέφτει στην παγίδα της αυτοκαταστροφής. Το Μάρτιο του 2008 συλλαμβάνεται γιατί παρενοχλούσε τους πελάτες ενός μπαρ. Ήταν ξανά μεθυσμένος. Την ημέρα του δικαστηρίου ούτε ο ηθοποιός, αλλά ούτε και κάποιος νομικός εκπρόσωπός του εμφανίστηκε.
Τέσσερις μήνες αργότερα, τρακάρει πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο. Επιτίθεται ουρλιάζοντας στους αστυνομικούς που καταφθάνουν, ενώ αρνείται να υποβληθεί σε αλκοτέστ. Του αφαιρείται η άδεια οδήγησης και τα πρόστιμα πέφτουν βροχή.
Ακολουθούν τρία χρόνια ηρεμίας μέχρι τον Φεβρουάριο του 2011 όταν σε ένα μπαρ μια θαυμάστρια του ζήτησε αυτόγραφο κι εκείνος αρνήθηκε βρίζοντάς την. Ο LaBeouf ήταν μεθυσμένος. Η συμπεριφορά του ενόχλησε το φίλο της κοπέλας και ο LaBeouf μπήκε στην «αρένα». Τσακώθηκε, έπαιξε ξύλο –οι γροθιές του ήταν αδύναμες– και κατέληξε ματωμένος και κουλουριασμένος στο χωματόδρομο έξω από το μπαρ.
Τον Ιανουάριο του 2013, στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Κανών, ο ηθοποιός δείχνει ήσυχος έως τη στιγμή που τον ρωτούν για τις ερωτικές σκηνές του έργου NYmphomaniac. «Όταν οι γλάροι ακολουθούν τη βάρκα, είναι γιατί πιστεύουν ότι οι ψαράδες θα ρίξουν σαρδέλες στη θάλασσα» απαντά. Όλοι είναι βέβαιοι ότι η απάντησή του είναι αποτέλεσμα απαγορευμένων ουσιών.
Το πιο πρόσφατο επεισόδιο συνέβη στις 26 Ιουνίου όταν αποφάσισε να παρακολουθήσει το μιούζικαλ Καμπαρέ. Την ώρα της παράστασης ο ηθοποιός κάπνιζε και φώναζε. Στις συστάσεις δεν συμμορφώθηκε και όταν επενέβησαν οι αστυνομικοί, εκείνος τους έβριζε, τους έφτυνε και απειλούσε να τους δαγκώσει. Τελικά, όχι μόνο τον συνέλαβαν, αλλά του φόρεσαν και μάσκα. Όσοι τον είδαν πριν από το περιστατικό περιγράφουν ότι έπινε ακατάπαυστα, ενώ τσακώθηκε με έναν άστεγο στο δρόμο. Δύο μέρες μετά από τα γεγονότα, κυκλοφόρησε η φήμη ότι προχώρησε σε εθελούσια εισαγωγή σε ίδρυμα αποτοξίνωσης.
Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved