Robin Williams: «Έκανα πράγματα που με έκαναν να νιώθω ντροπή»
Hollywood

Robin Williams: «Έκανα πράγματα που με έκαναν να νιώθω ντροπή»

Ο Robin Williams το 2010 είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη στην οποία μιλούσε ανοιχτά για όλα. Για το αλκοόλ και την προσωπική του μάχη και τα ναρκωτικά.


Έκπληκτη η δημοσιογράφος της Guardian, άκουσε τον Williams σε μία κατάθεση ψυχής να δηλώνει: «Ήμουν ντροπιαστικός, έκανα πράγματα που προκαλούσαν αηδία».
Η εξάρτηση του σπουδαίου κωμικού ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του '80. Μέχρι το 1983 ήταν εγκλωβισμένος στον εθισμό του, στο αλκόολ και τα ναρκωτικά. Κατάφερε να μείνει «καθαρός» για 20 χρόνια.
Στην Guardian μίλησε για το πώς ξανακύλησε στο ποτό: «Ήμουν σε μία μικρή πόλη, που εντάξει δεν ήταν και το τέλος του κόσμου, αλλά μπορείς να το σκεφτείς το ποτό, και τότε το σκέφτηκα. Απλά το σκέφτηκα, έλα, μπορεί το ποτό να βοηθήσει. Γιατί ένιωσα μόνος και φοβισμένος. Σκέφτηκα ότι μπορούσε να βοηθήσει. Και ήταν το χειρότερο πράγμα στον κόσμο».
Πώς ένιωσε όταν ήπιε το πρώτο ποτό; «Αισθάνθηκα ζεστός και υπέροχα. Και μετά κατάλαβα ότι έχω πρόβλημα και είμαι απομονωμένος. Την πρώτη εβδομάδα ξεγελάς τον εαυτό σου, λέγοντας του ότι μπορείς να σταματήσεις. Και το σώμα σου υποχωρεί και λέει, "όχι, σταμάτα αργότερα". Τον περισσότερο καιρό συνειδητοποιείς ότι έχεις ξεκινήσει να κάνεις ντροπιαστικά πράγματα. Ήμουν ντροπιαστικός. Έκανα πράγματα που προκαλούν αηδία και αυτό δεν το ξεπερνάς εύκολα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved