Robin Williams: Ένας μεγάλος ηθοποιός, ένας μεγάλος άνθρωπος!
Hollywood

Robin Williams: Ένας μεγάλος ηθοποιός, ένας μεγάλος άνθρωπος!

Ο Robin Williams δεν ήταν απλώς ένας μεγάλος καλλιτέχνης. Είχε καλή καρδιά και μεγάλη ψυχή.

Ο ηθοποιός έκανε πολλές φιλανθρωπίες που ελάχιστοι γνώριζαν και βοηθούσε πολύ κόσμο, ειδικά αρρώστους.
Οι συγγενείς μάλιστα των ανθρώπων που βοήθησε, μιλούν για την μεγαλοψυχία του και τον χαρακτηρίζουν ως την «κωμική εκδοχή της Μητέρας Τερέζα».
Ο ανιψιός του Γκάρρυ Κράβιτ, Ντέιβιντ Μπούιστ έπασχε από μια σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου: «Τον γνώρισα σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση, που γινόταν έρανος για το ίδρυμα που φιλοξενούσε τον ανιψιό μου. Τον πλησίασα όταν έκανε δωρεά γιατί ήθελα να ζητήσω ένα αυτόγραφο για τον Ντέιβιντ που τον αγαπούσε. Όταν έμαθε την ιστορία του όμως, αποφάσισε να τον βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορούσε. Κάθε φορά που ο Ντέιβιντ δεν ένιωθε καλά επειδή η κατάσταση σου χειροτέρευε, ο Ρόμπιν του τηλεφωνούσε για να τον «ανεβάσει» ψυχολογικά. Μάλιστα, τον κάλεσε και στα γυρίσματα μιας ταινίας, το 2004. Πέρασαν χρόνο μαζί, τα είπαν, τον ένοιαζε μόνο ο Ντέιβιντ.»
Η 13χρονη Τζέσικα είχε διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι. Ζήτησε να τον επισκεφτεί, όμως αρρώστησε πολύ βαριά και δεν κατάφερε να ταξιδέψει. Τότε εκείνος, νοίκιασε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο πήγε κοντά της και πέρασε όλη την ημέρα μαζί της. «Ήταν υπέροχο αυτό που έκανε. Δεν έχω ξαναδεί κάτι πιο συγκινητικό σε όλη μου τη ζωή», ανέφερε ο πατέρας της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved