Στέλνουν προσβλητικές φωτογραφίες του νεκρού Ρόμπιν Γουίλιαμς στην κόρη του
Hollywood

Στέλνουν προσβλητικές φωτογραφίες του νεκρού Ρόμπιν Γουίλιαμς στην κόρη του

Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς, Ζέλντα δηλώνει ότι θα κλείσει τους λογαριασμούς της στα social media, καθώς δέχεται επίθεση με κακοήθη μηνύματα και φωτογραφίες που προσβάλουν την μνήμη του πατέρα της!


Κάποιοι της στέλνουν εκτός από υβριστικά μηνύματα και φωτογραφίες του πατέρα της στις οποίες έχουν κάνει μοντάζ για να φαίνεται νεκρός, λέγοντας πως τραβήχτηκαν μετά την αυτοκτονία του.
Η ίδια έγραψε στο στο Instagram: «Θα αφήσω για λίγο τον λογαριασμό μέχρι να συνέλθω ψυχολογικά και τότε θα αποφασίσω αν θα τον διαγράψω εντελώς ή όχι. Είναι μία δύσκολη περίοδος, σας παρακαλώ προσπαθήστε να δείξετε σεβασμό σε εμένα, στην οικογένεια και τους φίλους του. Είναι απάνθρωπο να ψάχνετε τους λογαριασμούς μας για φωτογραφίες του πατέρα μου και να με κρίνετε για όσες έχω ανεβάσει στο παρελθόν.»
Και επειδή η 25χρονη δημοσίευσε φωτογραφίες με τον πατέρα της και δέχεται αρνητική κριτική ανέφερε: «Οι αγαπημένες μου φωτογραφίες μαζί του είναι καδραρισμένες στο σπίτι, δεν της έχω ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα παραμείνουν ιδιωτικές.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved