Ο «άγνωστος» Μπιλ Κόσμπι μέσα νέα βιογραφία του
Hollywood

Ο «άγνωστος» Μπιλ Κόσμπι μέσα νέα βιογραφία του

Έναν Μπιλ Κόσμπι βγαλμένο από ταινίες θρίλερ και όχι από ξεκαρδιστικές κωμωδίες, όπως τον έχει συνηθίσει το κοινό του, παρουσιάζει νέα βιογραφία του.

Ο πασίγνωστος σταρ, που υποδυόταν τον ευχάριστο τύπο και αφοσιωμένο οικογενειάρχη στην τηλεόραση επί σειρά ετών, κάθε άλλο παρά ευχάριστος και αφοσιωμένος ήταν στην προσωπική του ζωή. Σύμφωνα με τον συγγραφέα της βιογραφίας «Cosbi: His life and Times» Μαρκ Γουίτακερ, ο Μπιλ Κόσμπι, ήταν ιδιαίτερα οξύθυμος και βίαιος χαρακτήρας, αλλά και ασυγκράτητος γυναικάς που δεν έχανε ευκαιρία να συμμετέχει στα πάρτι που διοργάνωνε ο Χίου Χέφνερ στην πολυτελή κατοικία του, όπου σέξι «κουνελάκια» φρόντιζαν... με τον τρόπο τους για την τέρψη των καλεσμένων. Σε ένα από αυτά τα πάρτι μάλιστα δεν συγκράτησε τον θυμό του και έριξε μπουνιά στον κωμικό Τόμι Σμάδερς! Ο Γουίτακερ αποκαλύπτει ότι παρά το γεγονός ότι ο ηθοποιός προερχόταν από φτωχή οικογένεια και είχε χρειαστεί να γυαλίζει παπούτσια και να διανέμει εφημερίδες για το χαρτζιλίκι του όταν ήταν μικρός, τη δεκαετία του '80 έφτασε να κερδίζει 1.000.000 δολάρια (περίπου 740.000 ευρώ) για κάθε επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς.
Ο κόσμος του κλονίστηκε όταν η πρώην ερωμένη του Σον Μπερκς εμφανίστηκε με ένα παιδί ανά χείρας και του αποκάλυψε ότι ήταν δικό του, αλλά υποσχέθηκε ότι θα το κρατούσε μυστικό με χρηματικό αντάλλαγμα. Η είδηση διέρρευσε γρήγορα, κάνοντας τον Μπιλ Κόσμπι να απολογείται διαρκώς στη σύζυγο του Καμίλ. Βοηθούσε στο μεγάλωμα της μικρής, ωστόσο ουδέποτε δέχτηκε ότι είναι πατέρας της, ενώ όλα τέλειωσαν όταν το κορίτσι, στα 22 του χρόνια, άρχισε να τον εκβιάζει. Τότε ο Κόσμπι προσέφυγε στη Δικαιοσύνη. Το πιο μεγάλο πλήγμα ήταν η δολοφονία του γιου του Ενις από κακοποιούς το 1997. Ο ηθοποιός παρήγγειλε πορτρέτα του γιου του, στα οποία μιλούσε πιστεύοντας ότι εκείνος τον άκουγε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved