Εmma Watson: Απειλούν ότι θα δημοσιεύσουν γυμνές φωτογραφίες της
Hollywood

Εmma Watson: Απειλούν ότι θα δημοσιεύσουν γυμνές φωτογραφίες της

Η Emma Watson δέχεται απειλές και την προειδοποιούν ότι σε τρεις μέρες θα βγάλουν στην δημοσιότητα γυμνές φωτογραφίες της.

Μάλιστα, έχουν φτιάξει σελίδα στο διαδίκτυο και μάλιστα γράφουν διάφορα υβριστικά σχόλια για την νεαρή ηθοποιό. Όλα αυτά συμβαίνουν, επειδή η Emma Watson βρέθηκε σε ημερίδα των Ενωμένων Εθνών και στον λόγο που έβγαλε μίλησε για την ισότητα των δυο φύλων. Ο δυναμικός της λόγος δεν πέρασε απαρατήρητος και την επόμενη μέρα όλα τα πρωτοσέλιδα υποστήριζαν την ηθοποιό για τα όσα είπα. Η Emma Watson είπε στον λόγο της: «Αποφάσισα από πολύ μικρή ότι ήμουν φεμινίστρια. Ηταν φυσικό επακόλουθο για μένα να είμαι. Ομως οι πρόσφατες μελέτες μου, μού έδειξαν ότι ο η ίδια η λέξη έχει καταντήσει αρνητική. Ακόμα κι από τις ίδιες τις γυναίκες, οι οποίες επιλέγουν να μην ορίζονται ως φεμινίστριες. Φαίνεται πώς φεμινισμός στα μάτια τους σημαίνει ανδρόγυνη συμπεριφορά, αγριότητα, επίθεση, μίσος για τους άντρες, ασχήμια.

Γιατί κατέληξε ο φεμινισμός να θεωρείται κάτι τόσο απωθητικό; Θεωρώ ότι έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να πληρώνομαι το ίδιο με τους άντρες συναδέλφους μου. Νομίζω ότι ναι, πρέπει να έχω το δικαίωμα να παίρνω εγώ τις αποφάσεις που αφορούν το σώμα μου. Πιστεύω ότι οι γυναίκες οφείλουν να συμπεριλαμβάνονται στην πολιτική ηγεσία, ώστε να έχουν λόγο σε αποφάσεις που μετά θα ορίζουν τη ζωή μου. Και θεωρώ ότι κοινωνικά πρέπει να λαμβάνω τον ίδιο σεβασμό με τους άντρες». Αυτά που είπε φαίνεται ότι σε κάποιους δεν άρεσαν με αποτέλεσμα να την απειλούν ότι υπάρχουν γυμνές φωτογραφίες της που σύντομα θα κυκλοφορήσουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved