Anne Hathaway: «Xρειαζόμουν οπωσδήποτε ένα φόρεμα, και όλοι με μισούσαν»
Hollywood

Anne Hathaway: «Xρειαζόμουν οπωσδήποτε ένα φόρεμα, και όλοι με μισούσαν»

Καθώς η Anne Hathaway έκανε ένα search στο Google έπεσε πάνω σε ένα άρθρο με τίτλο «Γιατί όλοι μισούν την Anne Hathaway»;

Θύμα ή μη, ήταν φρίκη. Οι προσβολές ακολουθούσαν η μία την άλλη. Και συν τοις άλλοις, υπήρχε και το Dressgate. Για τα Όσκαρ, «βρήκα ένα φόρεμα, περίπου ένα μήνα πριν», εξηγεί στο Bazaar. «Ήταν το ωραιότερο, αστραφτερό, λαμπυρίζον φόρεμα -θα χόρευαν ουράνια τόξα πλάι μου.» Όμως, μία μέρα πριν την τελετή, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από έναν περίλυπο βοηθό του στυλίστα, ο οποίος της είπε ότι το φόρεμα είχε ήδη φορεθεί. Έτσι, ανασυντάχτηκε, επιλέγοντας μία τουαλέτα του Valentino. «Λατρεύω τον οίκο, και είναι φίλος μου», λέει για το διάσημο σχεδιαστή, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις επί σειρά ετών. «Ένας από τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους στον κόσμο όλο. Όλα τακτοποιήθηκαν. Αλλά εκείνο το βράδυ, στις πρόβες των Οσκαρ, η συμπρωταγωνίστρια της στους «Άθλιους», Αμάντα Σάιφρεντ, της έδειξε το φόρεμα της από τον Alexander McQueen. «Και είναι μία λιλά έκδοση του φορέματος μου. Δύο τελείως διαφορετικοί σχεδιαστές.» Στις 10 η ώρα το βράδυ, πριν τα Όσκαρ, «δεν είχα ένα αναθεματισμένο φόρεμα, πράγμα το οποίο κανονικά δεν θα με απασχολούσε». Μακριά παύση. «Αλλά χρειαζόμουν οπωσδήποτε ένα φόρεμα, και όλοι με μισούσαν.»
Το πρωί της ημέρας της απονομής, μία τουαλέτα σε απαλό ροζ σατέν της Prada έφτασε στο σπίτι της. «Είπα, "Ουάου! Θα τα καταφέρω. Είναι όμορφο. Είναι κατάλληλο. Είναι σύγχρονο. Είναι μινιμαλιστικό». Ο μινιμαλισμός χρειάζεται προσαρμογή, και η προσαρμογή χρειαζόταν χρόνο που δεν διέθετε η Χάθαγουεϊ. «Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη, γύρισα στον Άνταμ και είπα, «Οι θηλές μου φαίνονται σαν να έχουν σκληρύνει». Μου είπε, «Είσαι όμορφη. Οι θηλές σου φαίνονται μυτερές. Το κόκκινο χαλί κοντεύει να κλείσει. Πρέπει να φύγουμε.»
Αν ρωτήσετε την Αν Χάθαγουεϊ για την πιο τολμηρή της εμφάνιση, η απάντηση είναι άμεση: «Μα την αλήθεια, νομίζω εκείνο το ροζ φόρεμα στα Όσκαρ!» Γελάει. «Τώρα που ξέρετε το παρασκήνιο, κατά κάποιο τρόπο ήταν με διαφορά το πιο τολμηρό φόρεμα που φόρεσα ποτέ. Πλέον αυτό -και όσα ακολούθησαν- βρίσκονται σ' ένα ράφι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved