Διάσημη ηθοποιός τη νύχτα πριν πεθάνει έπιασε τον σύζυγό της στο κρεβάτι με άλλον πασίγνωστο ηθοποιό!
Hollywood

Διάσημη ηθοποιός τη νύχτα πριν πεθάνει έπιασε τον σύζυγό της στο κρεβάτι με άλλον πασίγνωστο ηθοποιό!

Φαίνεται πως οι τελευταίες στιγμές της εν λόγω διάσημης ηθοποιού ήταν τουλάχιστον τραγικές αφού σύμφωνα με νέα στοιχεία που βγαίνουν στη δημοσιότητα, τη νύχτα πριν πεθάνει, έπιασε τον άντρα της στο κρεβάτι με άλλον άντρα και μάλιστα συνάδελφό τους, σήμερα διάσημο ηθοποιό.

Δεν είναι άλλη από τη Natalie Wood της οποίας ο ξαφνικός θάνατος σόκαρε τον κόσμο του Χόλιγουντ και ακόμα και σήμερα παραμένουν πάρα πολλά στοιχεία στο σκοτάδι όπως και τα αίτια που τον προκάλεσαν. Μία νέα αποκάλυψη, υποδεικνύει πως τελικά αυτή η υπόθεση ήταν ακόμα πιο σκοτεινή από ό,τι κάποιοι πίστευαν . Αν και η διάσημη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το 1981 αρκετά χρόνια μετά εκ νέου αυτοψία του πτώματός της στο Λος Άντζελες η οποία απεφάνθη ότι υπήρχαν τραυματισμοί στους καρπούς, τα γόνατα και τους αγκώνες, κάτι που σημαίνει ότι
Πολλοί υπέδειξαν ως δολοφόνο της τον ίδιο τον σύζυγό της, επίσης διάσημο ηθοποιό Robert Wagner, ο οποίος όμως ποτέ δεν πήγε σε δίκη αφού δεν επαρκούσαν τα στοιχεία. Τότε, γιατί τώρα έρχονται νέα στοιχεία στη δημοσιότητα και δεν αποκλείεται να τον δούμε στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Ποια είναι αυτά; Φίλος της αξέχαστης ηθοποιού, ο αρχιτέκτων εσωτερικών χώρων, Robert Butillo, αποκάλυψε στο National Enquirer ότι η Natalie μία νύχτα πριν τον θάνατό της είχε πιάσει στο κρεβάτι τον Wagner με τον εραστή του, επίσης διάσημο ηθοποιό, τον Christopher Walken. «Η Natalie έπιασε τον Walken με τον Robert Wagner στο κρεβάτι, σε πλοίο, που βρίσκονταν όλοι μαζί» δήλωσε ο φίλος της ηθοποιού, ρίχνοντας άπλετο φως στην υπόθεση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved