Οι γάμοι των ξένων celebrities που συζητήθηκαν μέσα στη χρονιά
Hollywood

Οι γάμοι των ξένων celebrities που συζητήθηκαν μέσα στη χρονιά

Μια ακόμα χρονιά φτάνει στο τέλος της και φυσικά πολλά ήταν τα χαρούμενα νέα με γάμους και γλέντια ατελείωτα!

Γάμοι λαμπεροί που τράβηξαν πάνω τους όλα τα φώτα της δημοσιότητας και συζητήθηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο μιας και οι... νεόνυμφοι είναι πρόσωπα πασίγνωστα και πολύ αγαπημένα. Ξεκινάμε λοιπόν με τον λαμπερό γάμο του George Clooney και της Amal Alamuddin που έγινε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Βενετία με την νύφη να φτάνει πάνω σε πλωτό σκάφος τύπο γόνδολα.

Συνεχίζουμε με τον γάμο ενός άλλου λαμπερού ζευγαριού, έναν γάμο που οι φανς τους περίμεναν εδώ και πάρα πολύ καιρό μιας και οι δυο τους έχουν κάνει οικογένεια, έχουν αποκτήσει και δικά τους παιδιά, ενώ έχουν προβεί και σε υιοθεσία. Φυσικά μιλάμε για την Angelina Jolie και τον Brad Pitt. Kim Kardashian και του Kanye West. Πολλά συζητήθηκαν από αυτό το γάμο, αλλά αυτό που ξεχώρισε ήταν το νυφικό της ηθοποιού, το οποίο ζωγράφισαν τα παιδιά της... κυριολεκτικά.

Τρίτος κατά σειρά λαμπερός γάμος ήταν αυτός της Rinaldo Gavello, Elisabetta,Το ζευγάρι ξόδεψε ένα τεράστιο ποσό για να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο του και φυσικά οι υπερβολές και οι εκκεντρικότητες δεν έλειψαν. Τα φώτα τράβηξε και η κόρη του ζευγαριού, η μικρή North.

Ένας γάμος... μυστικός ήταν αυτός της Scarlett Johansson, Romain Dauriac η οποία επέλεξε να παντρευτεί τον αγαπημένο της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και των φλας.

Γάμος γεμάτος... μόδα και στυλ ήταν αυτός της κόρης τουγάμου του Eros Ramazzotti, η οποία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, και έλαμπε από ευτυχία, δίπλα στον ακόμα πιο χαρούμενο και περήφανο πατέρας που την παρέδωσε στον γαμπρό.

Και φυσικά οι Ιταλοί δεν είχαν μόνο... fashionγάμους. Είχαν και τον Andriana Sclenaricovaενός από τους πιο γνωστούς Ιταλούς τραγουδιστές παγκοσμίως με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Λίγο πριν το... φινάλε του flashback, έχουμε τον λαμπερό και υπερπολυτελή γάμο της Jessica Simpson, η οποία έλαμπε στο πλευρό του μεγιστάνα συζύγου της στις γαμήλιες φωτογραφίες τους.
Τέλος οι γάμοι που τράβηξαν την προσοχή την χρονιά που μας πέρασε ήταν αυτοί της Jessica Simpson, της Olivia Palermo και της Elisabetta Canalis.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved