Επιδημία χωρισμών στο Hollywood! Δείτε ποια διάσημα ζευγάρια χώρισαν το 2014
Hollywood

Επιδημία χωρισμών στο Hollywood! Δείτε ποια διάσημα ζευγάρια χώρισαν το 2014

Σε λίγες ημέρες το 2014 μας αφήνει και μαζί με αυτό φεύγουν και όλες οι στιγμές που ενδεχομένως δεν μας άφησαν την γλυκιά γεύση που θα θέλαμε. Λίγο πριν την έλευση του νέου έτους είπαμε να θυμηθούμε ποια ήταν τα ζευγάρια του Hollywood που χώρισαν μέσα στο 2014.

Τρίτο πρόσωπο; Ασυμφωνία χαρακτήρων; Τσακωμός; Όποιος και να ήταν ο λόγος σίγουρα, όλοι το πέρασαν δύσκολα! Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά ποια ήταν αυτά τα ζευγάρια. Σχεδόν τρία χρόνια μετά τον αρραβώνα τους η Kate Hudson και ο Matt Bellamy ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο, ο οποίος θα παραμείνει βασική προτεραιότητα και των δύο. Μέσα στο 2014 διαζύγιο πήρε και η Adriana Lima μετά από πέντε χρόνια σχέσης με τον Marco Jaric. "Ύστερα από μακρά και προσεκτική σκέψη αποφασίσαμε να χωρίσουμε ύστερα από πέντε χρόνια γάμου. Είμαστε ευγνώμονες ως γονείς δύο απίστευτων νέων κοριτσιών τα οποία και θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί" έγραφε η κοινή ανακοίνωση που εξέδωσε το ζευγάρι και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "People". Μόλις λίγες ημέρες πριν ακούστηκαν οι πρώτες φήμες που θέλουν την Eva Mendes να χωρίζει με τον Ryan Gosling, τρεις μήνες μετά την γέννηση της κόρης τους. Μετά από μια σχέση που κράτησε έξι μήνες, Richard Gere και την Padma Lakshmi, έδωσε τέλος στον δεσμό του και πλέον τραβά χωριστούς δρόμους. Ο Robin Thicke και η Paula Patton, μετά από 9 χρόνια γάμου, πήραν την απόφαση να χωρίσουν. Και ενώ όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσαν ή μάλλον ο Robin προσπαθούσε, να τα ξαναβρούν, οι προσπάθειές του έπεσαν στο κενό!

Μόνο ένα χρόνο άντεξε ο γάμος τους... Ο λόγος για τον ράπερ, Γουίζ Καλίφα και της Άμπερ Ρόουζ, οι οποίοι μετά από ένα γάμο και έχοντας ένα παιδί αποφάσισαν να χωρίσουν! Στον οριστικό χωρισμό οδηγήθηκαν και μετά από πολλά χρόνια γάμου και η Κρις Τζένερ με τον Μπρους Τζένερ.

Το νέο του χωρισμού της Jennifer Lawrence με τον Chris Martin διαδόθηκε από το US Weekly στα μέσα Οκτωβρίου περίπου, το οποίο επικαλείται ως αιτία τον... φόρτο εργασίας και των δύο, βάσει "αξιόπιστης πηγής": "Αρέσει πολύ ο ένας στον άλλον, αλλά είναι πολύ δύσκολο με τόσα που συμβαίνουν". Ακόμη ένα διάσημο ζευγάρι που χώρισε μέσα στο 2014 είναι ο Antonio Banderas με την Melanie Griffith που χώρισαν και επίσημα τον Ιούνιο του 2014. Μετά τις έντονες φήμες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, ήρθε και η ανακοίνωση του ζευγαριού για το διαζύγιο τους μέσα στο καλοκαίρι. Ο λόγος για τη 45χρονη τραγουδίστρια Mariah Carey και τον 33χρονο κωμικό Nick Cannon. Ένα ακόμη ζευγάρι που αποφάσισε να πει «αντίο» λίγο πριν τον γάμο του μέσα στο 2014 ήταν και η Britney Spears με τον David Lucado. Ένα ακόμη ζευγάρι που χώρισε μέσα στη χρονιά, λόγω μεγάλης απόστασης ήταν ο John Mellencamp και η Meg Ryan. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε και τον χωρισμό της Jennifer Lopez με τον Casper Smart. Μπορεί να ήθελαν να κρατήσουν κρυφό τον χωρισμό, αλλά η είδηση ότι εκείνος την απατάει έκανε γνωστά τα προβλήματα που είχε η σχέση τους. Ας ελπίζουμε το 2015 να μην έχει και τόσο δράμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved