Λόπεζ: «Τίποτα δεν ήρθε εύκολα για μένα. Ό,τι κατάφερα έγινε μετά από σκληρή δουλειά»
Hollywood

Λόπεζ: «Τίποτα δεν ήρθε εύκολα για μένα. Ό,τι κατάφερα έγινε μετά από σκληρή δουλειά»

Η Τζένιφερ Λόπεζ σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι όταν δεν δουλεύει κυκλοφορεί αμακιγιάριστη με φόρμες ενώ μίλησε και για τις μάχες που έχει δώσει στην ζωή της.

Δείχνεις πάντα αψεγάδιαστη. Δεν υπάρχουν μέρες που δεν σε ενδιαφέρει καθόλου η εμφάνιση σου;
«Εννοείται ότι υπάρχουν και ανυπομονώ για αυτές τις ημέρες».


Αλήθεια, υπάρχουν τέτοιες μέρες για σένα;
«Ναι, και συχνά μάλιστα. Όταν δεν έχω επαγγελματικές υποχρεώσεις, φοράω μια αθλητική φόρμα, ένα σέξι T-shirt, αρκετή ενυδατική κρέμα στο πρόσωπο, πιάνω τα μαλλιά μου ψηλά και δεν φοράω καθόλου μακιγιάζ. Δεν ξέρω γιατί τα κάνω όλα αυτά, αλλά έτσι είμαι εγώ».


Νιώθεις ότι έχεις γεννηθεί για να αγαπάς ή να μάχεσαι;
«Και για τα δύο».


Τι εννοείς;
«Αισθάνομαι ότι το μεγαλύτερο κομμάτι της προσωπικότητας μου, της ζωής μου ολόκληρης, ο τρόπος που λειτουργώ έχουν να κάνουν με τον έρωτα και η αλήθεια είναι ότι έχω πολλά ακόμα να μάθω. Όπως έχω πει ξανά, ότι έχει συμβεί στη ζωή μου ήταν γραφτό να γίνει έτσι. Γεννήθηκα στο Μπρονξ οπότε έπρεπε να παλέψω σε κάθε μου βήμα για να καταφέρω όσα ήθελα. Τίποτα δεν ήρθε εύκολα για μένα. Ό,τι κατάφερα στη ζωή μου έγινε μετά από σκληρή δουλειά και πραγματικά δεν με πειράζει. Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που μάχονται, δουλεύουν σκληρά για να πετύχουν τους στόχους τους και μετά κάθονται και απολαμβάνουν ό,τι έχουν κερδίσει».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved