Samuel Jackson: Οι συμβουλές στους νεότερους ηθοποιούς και οι διακοπές στη Μεσόγειο
Hollywood

Samuel Jackson: Οι συμβουλές στους νεότερους ηθοποιούς και οι διακοπές στη Μεσόγειο

Ο Samuel Jackson δεν είναι από τους ηθοποιούς που κάνουν μεγάλα διαλείμματα από τη μία ταινία στην άλλη.

Θέλει κάθε μέρα, όπως λέει και ο ίδιος να σηκώνεται και να πηγαίνει στη δουλειά. Όμως, κάθε χρόνο αφιερώνει δύο εβδομάδες για διακοπές μαζί με τη σύζυγό του και φίλους, κάνοντας κρουαζιέρα στη Μεσόγειο.

Τι συµβουλή θα δίνατε στους νέους ηθοποιούς;

«Nα είναι πάντα σε εγρήγορση. Να εξασκούν πάντα το εργαλείο τους, την υποκριτική. Θέλει δουλειά. ∆εν µπορείς να κάθεσαι! ∆εν έχεις ζήτηση στο σινεµά; Κάνε θέατρο! Με ρωτούν πολλοί γιατί δουλεύω ασταµάτητα και θέλω να τους απαντήσω, «εσύ, γιατί πηγαίνεις κάθε ηµέρα στη δουλειά;». Έτσι κι εγώ θέλω να ξυπνάω κάθε πρωί και να πηγαίνω στη δουλειά µου. Θέλω να παίζω. Οι ζωγράφοι ζωγραφίζουν κάθε ηµέρα, οι συγγραφείς γράφουν κάθε ηµέρα και εγώ θέλω να παίζω κάθε ηµέρα».

Σας είναι δύσκολο να σταµατάτε, να κάνετε διακοπές;

«Οι διακοπές µου είναι δύο εβδοµάδες τον χρόνο: η γυναίκα µου κι εγώ µαζί µε δύο άλλα ζευγάρια σε ένα γιοτ στη Μεσόγειο. Αυτό είναι. Το απολαµβάνω, ξεκουράζοµαι, επιστρέφω. Είµαι από τους ανθρώπους που έχουν τροµερή ενέργεια. Σχεδόν δεν κοιµάµαι. Κάθε µέρα στις 6:15 είµαι στο γήπεδο του γκολφ, παίζω, επιστρέφω σπίτι, κάνω ένα ντους, πάω στη δουλειά. Και είµαι από τους ηθοποιούς που γνωρίζουν όλο το πλάνο των ταινιών τους για τα επόµενα δύο χρόνια. Το έχω οργανώσει έτσι ώστε να ξέρω πού βρίσκοµαι και τι κάνω. Να, αύριο έχω δοκιµές κοστουµιών για το The Hateful Eight του Ταραντίνο, για παράδειγµα...»

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved