Πού δίνει τα Όσκαρ το Αμερικανικό κοινό;
Hollywood

Πού δίνει τα Όσκαρ το Αμερικανικό κοινό;

Τα Όσκαρ είναι προ των πυλών και οι δημοσκοπήσεις έχουν πάρει «φωτιά». Διαβάστε ποιοι είναι οι «νικητές» σύμφωνα με τις προτιμήσεις του αμερικανικού κοινού.


Ο Bradley Cooper ως «Ελεύθερος Σκοπευτής» θα πάρει το Όσκαρ Α΄Ανδρικού Ρόλου μέσα από τα χέρια του Michael Keaton - που είναι το απόλυτο φαβορί της κατηγορίας- σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters/Ipsos που κατέγραψε τις προτιμήσεις/προβλέψεις του αμερικανικού κοινού. Δεύτερος στις προτιμήσεις του κοινού, με ποσοστό 12% έρχεται ο Keaton και τρίτος ο Βρετανός ηθοποιός Eddie Redmayne που στην ταινία «Τhe Theory of Everything» έχει κυριολεκτικά μεταμορφωθεί στον Stephen Hawking.

Νικήτρια για το Όσκαρ Ά Γυναικείου Ρόλου -σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση-αξίζει να είναι η Reese Witherspoon, τη στιγμή που όλα τα προγνωστικά δείχνουν ότι η Julianne Moore θα επικρατήσει στην συγκεκριμένη κατηγορία.
Στην δημοσκόπηση συμμετείχαν 948 άτομα που κλήθηκαν να «δώσουν» τα δικά τους Όσκαρ. Το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, πηγαίνει στον «Ελεύθερο Σκοπευτή» του Eastwood, την ταινία που σπάει ταμεία στο παγκόσμιο box office, με ποσοστό 26%. Ακολουθεί «Το κορίτσι που εξαφανίστηκε» του Fincher με ποσοστό 18%.
Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved