Τα κανάλια Novacinema για άλλη μια χρονιά σας στρώνουν το κόκκινο χαλί στα Oscar
Hollywood

Τα κανάλια Novacinema για άλλη μια χρονιά σας στρώνουν το κόκκινο χαλί στα Oscar

Είστε λάτρεις του κινηματογράφου, των καλών ταινιών και των Oscar; Αν απαντήσατε ναι, τότε σίγουρα θα λατρέψετε για άλλη μια χρονιά το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema που κινούνται σε ρυθμό Oscar.


Τα κανάλια Novacinema προσφέρουν On Demand όλο το μήνα στους συνδρομητές τους πάνω 100 ταινίες διαθέσιμες για να τις δείτε όποτε εσείς επιλέξετε!
Τα κανάλια Novacinema είναι κάτι παραπάνω από μια απλή συνδρομητική τηλεόραση, εκπαιδεύοντας ταυτόχρονα το κοινό για την έννοια του Οn Demand.
Η έννοια του On Demand υπονοεί «βλέπω ό,τι θέλω, όποτε εγώ θέλω». Το ζητούμενο πλέον των καταναλωτών δεν είναι μόνο το ποιοτικό θέαμα σε ταινίες & σειρές, αλλά και η δυνατότητα να τις παρακολουθούν όποτε αυτοί θέλουν, οργανώνοντας οι ίδιοι το τηλεοπτικό πρόγραμμα βάσει του ελεύθερου χρόνου τους. Αυτή η ανάγκη, που προκύπτει από τους έντονους ρυθμούς ζωής & τις αυξημένες υποχρεώσεις, έχει οδηγήσει σε άνθιση των υπηρεσιών On Demand παγκοσμίως, ακριβώς για να είναι συνεπείς οι εταιρίες απέναντι στις ανάγκες των καταναλωτών. Η Οn Demand δυνατότητα χαρίζει στον θεατή ελευθερία και αυτονομία, αποδεσμεύοντάς τον από το παραδοσιακό τηλεοπτικό πρόγραμμα που υποχρεώνει το συνδρομητή να δει τηλεόραση σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ορίσει το εκάστοτε κανάλι.
Τα κανάλια Novacinema ανταποκρινόμενα σε αυτήν την ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή, προσφέρουν το θέαμα τους και Οn Demand, και γίνονται το μέσο για να έχει ΚΑΙ το καλύτερο κινηματογραφικό θέαμα, ΚΑΙ όποτε εκείνος θέλει, και, μάλιστα, χωρίς επιπλέον χρεώσεις στη μηνιαία συνδρομή του!
Η Οn Demand θέαση των καναλιών Novacinema προσφέρεται μέσω:
• Του αποκωδικοποιητή NovaBox+ όπου μπορείτε να:
o γράψετε ό,τι εσείς θέλετε από τα κανάλια Novacinema και να το δείτε όποτε μπορείτε! Τώρα δεν χάνετε κανένα αγαπημένο πρόγραμμα των Novacinema, καθώς μπορείτε με το NovaBox+ να προγραμματίζετε την εγγραφή μίας ταινίας ή σειράς για να την δείτε όποτε μπορείτε! Δημιουργείτε έτσι τη δική σας ταινιοθήκη με τις αγαπημένες σας επιλογές πάντα διαθέσιμες για προβολή!
o απολαύσετε πάνω από 25 ώρες θεάματος, ανά πάσα στιγμή μέσω των ταινιών και σειρών που υπάρχουν διαθέσιμες στην ταινιοθήκη των καναλιών Novacinema. Τα κανάλια Novacinema σας κάνουν ευκολότερη τη ζωή ανεβάζοντας σε μία ταινιοθήκη επιλεγμένες ταινίες και σειρές για να τις απολαύσετε όποτε εσείς μπορείτε στην τηλεόραση σας. Με τις δυνατότητες pause, rewind & fast forward είναι σαν να βλέπετε μία ταινία στο dvd player!
• επωφεληθείτε της νέας υπηρεσίας Nova GO: περισσότερες από 100 ταινίες διαθέσιμες για να τις δείτε όποτε εσείς θέλετε! Με το Nova GO μπορείς θα απολαύσετε στην κατηγορία «Ταινίες» μία μεγάλη γκάμα επιλογών από τα κανάλια Novacinema, καθώς και τις δημοφιλείς ταινίες της Φίνος Φιλμς, αλλά και δημοφιλείς σειρές!
Και φυσικά τα κανάλια Novacinema είναι για άλλη μια χρονιά τα μόνα που καλύπτουν και μεταδίδουν LIVE την τελετή απονομής των βραβείων Oscar!
Στις 22 Φεβρουαρίου (Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στις 03:30, Novacinema1 & Novacinema1HD) τα κανάλια Novacinema προβάλλουν, για 18η συνεχόμενη χρονιά την λαμπερή Τελετή Απονομής των Βραβείων Oscar, ζωντανά και αποκλειστικά από το Los Angeles!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved