Tζέιμι Ντόρναν: «Δεν είμαι σκοτεινός τύπος»
Hollywood

Tζέιμι Ντόρναν: «Δεν είμαι σκοτεινός τύπος»

Ο Tζέιμι Ντόρναν που πρωταγωνιστεί στην ταινία «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι» σε συνέντευξή του μίλησε για τον ήρωα που υποδύεται.

Τι πιστεύεις για τον Κρίστιαν Γκρέι, τον οποίο υποδύεσαι στην ταινία;
«Είμαι ευτυχής που είχα την ευκαιρία να υποδυθώ αυτόν τον ρόλο. Το ξέρω ότι θα είναι μια αμφιλεγόμενη ταινία, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι αντιφεμνιστικό όπως έχουν υπονοήσει αρκετοί. Το σεξ αλλά και η σχέση μεταξύ του Κρίστιαν και της Αναστάζια είναι συναινετικά αλλά και συμβατικά. Μου αρέσουν οι εύθραυστοι, σχεδόν κατεστραμμένοι ήρωες;. Δεν πιστεύω ότι είμαι τέτοιος άνθρωπος από τη φύση μου, αλλά υπάρχει κάτι δυνατό με το οποίο μπορείς να δουλέψεις, αν τα άτομα έχουν μια σκοτεινή πλευρά μέσα τους».


Πόσο δύσκολο είναι να βγει από το μυαλό σου ένας τόσο υπερβολικός, σχεδόν ψυχωτικός ρόλος, όπως του Κρίστιαν Γκρέι;
«Υπήρχαν φόρες που φίλοι μου με καλούσαν έξω για φαγητό και τους έλεγα: "Δεν μπορώ να έρθω. Έχω ανάγκη να ξαπλώσω στην μπανιέρα μου, να ακούσω Μαρία Κάλλας και να σκέφτομαι χαρούμενα πράγματα". Δεν είμαι σκοτεινός τύπος, αν και πέρασα αρκετές στενόχωρες φάσεις. Πιστεύω, όμως, ότι μπορώ να κατανοήσω το σκοτάδι που κουβαλούν κάποιοι άνθρωποι, κι αυτό να το μεταφέρω στον ρόλο χωρίς να το αφήσω να με βαρύνει», δήλωσε στο περιοδικό «ΟΚ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved