Η εγγονή του Έλβις παντρεύτηκε!
Hollywood

Η εγγονή του Έλβις παντρεύτηκε!

Μόλις δύο εβδομάδες πριν από το γάμο της, η Ράιλεϊ Κίοου έκανε την τελευταία πρόβα νυφικού στη Νέα Υόρκη, έχοντας ένα τεράστιο σακίδιο στον ώμο, έτοιμη να φύγει για το Νεπάλ, προκείμενου να βοηθήσει, μέσω ενός φιλανθρωπικού οργανισμού, στο χτίσιμο ενός σχολείου!

«Ήταν ξεκούραστη και χαρούμενη, και ήρθε φορώντας αθλητικά παπούτσι» και χωρίς ίχνος μέικαπ», λέει στο Hello η σχεδιάστρια. «Η Ράιλεϊ έχει το χάρισμα να φωτίζει το χώρο με την παρουσία της. Διαθέτει μια σπάνια και αυθεντική ομορφιά, που δε χρειάζεται κανένα τέχνασμα για να αναδειχθεί». Αυτό το έμφυτο περιπετειώδες πνεύμα ήταν που η Ράιλεϊ -το μεγαλύτερο εγγόνι του θρύλου της ροκ, Έλβις Πρίσλεϊ και ο Αυστραλός αγαπημένος της, Μπεν Σμιθ-Πίτερσεν, αποτύπωσα ν τόσο όμορφα στο γάμο τους στην Καλιφόρνια, στις αρχές αυτού του μήνα. Περίπου 80 καλεσμένοι συγκεντρώθηκαν για τη σεμνή τελετή υπό το φως των κεριών.
-Πόσο παραδοσιακός ήταν ο γάμος σας;
«Κρατήσαμε αρκετά παραδοσιακά στοιχεία, αλλά δανειστήκαμε και κάποιες λεπτομέρειες από γαμήλιες τελετές του Βουδισμού και της θρησκείας των Χίντου, κυρίως στο κομμάτι των όρκων μας. Συνδυάσαμε διαφορετικά πράγματα, που μας άρεσαν, και δημιουργήσαμε τη δική μας γαμήλια τελετή.»
-Η οικογένεια σας βοήθησε στην οργάνωση του γάμου;
«Μοιράσαμε τις δουλειές μόνοι μας και είχαμε τόσο καλή συνεννόηση που δε χρειάστηκε καθόλου η ανάμειξη των οικογενειών μας. Με τον Μπεν μας αρέσουν τα ίδια πράγματα κι έτσι δεν αντιμετώπισα καμία από τις κρίσεις που παθαίνουν άλλες νύφες»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved