Γιούαν Μακγκρέγκορ: «Είμαι ερωτευμένος με τη γυναίκα μου»
Hollywood

Γιούαν Μακγκρέγκορ: «Είμαι ερωτευμένος με τη γυναίκα μου»

O Γιούαν Μακγκρέγκορ είναι παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής, Ιβ Μαυράκις.

«Ήμουν 23 ετών όταν γνώρισα τη γυναίκα μου και από τότε είμαστε αχώριστοι. Μου πήρε αρκετό καιρό να συνειδητοποιήσω τι πραγματικά μπορεί να είναι η ευτυχία. Όταν είσαι επιτυχημένος, πίνεις, ξενυχτάς σε πάρτι και πιστεύεις ότι είσαι ευτυχισμένος. Κάποια στιγμή, λοιπόν, κατάλαβα ότι όλα αυτά δεν με γεμίζουν. Η γυναίκα και τα παιδιά μου ήταν η συνταγή της ευτυχίας μου. Είμαι τυχερός γιατί αντιλήφθηκα τα πράγματα εγκαίρως και δεν συνέχισα να αναλώνομαι. Είχα κάνει πολλά και είχα χορτάσει πια (Γελάει.)» τόνισε στο ΟΚ.
-Ο γάμος σου θεωρείται επιτυχημένος, αφού μετράει σχεδόν δύο δεκαετίες...
«Ο γάμος μας ήταν ένα υπέροχο ταξίδι και νιώθουμε πολύ τυχεροί που βρήκε ο ένας τον άλλον. Δεν μου αρέσει να το σκέφτομαι ως κατόρθωμα, γιατί υπονοείται ότι χρειάστηκε πολύ κόπος και προσπάθεια. Είμαι ερωτευμένος με τη γυναίκα μου. Περνάμε πολύ καλά μαζί και απολαμβάνω ότι είμαι πατέρας.»
-Είσαι ένας στοργικός πατέρας. Προσπάθησες πολύ γι' αυτό;
«Το πιο σημαντικό είναι η σοβαρότητα της ευθύνης που συνοδεύει τον ρόλο του πατέρα. Πρέπει να βρίσκεις χρόνο για τα παιδιά σου, να περνάς μαζί τους απογεύματα κάνοντας ώνια και να προσπαθείς να χτίσεις μια οικειότητα μαζί τους, έκτος από το να είσαι απλώς ο πατέρας τους. Να προσπαθείς να τα γνωρίσεις. Ήθελα να είμαι σίγουρος ότι οι κόρες μου ένιωθαν πόσο ξεχωριστές είναι για μένα και ότι πάντα θα βρίσκω χρόνο για εκείνες»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved