Γιούαν ΜακΓκρέγκορ:  «Πάντα ήξερα ότι με κάποιον τρόπο θα μπω σε αυτή τη δουλειά»
Hollywood

Γιούαν ΜακΓκρέγκορ: «Πάντα ήξερα ότι με κάποιον τρόπο θα μπω σε αυτή τη δουλειά»

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ σε συνέντευξή του μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και την απόφασή του να γίνει ηθοποιός.

Έχεις δηλώσει πως η υποκριτική ήταν κάτι που ήρθε πολύ φυσικά στη ζωή σου. Σε επηρέασε ο θείος σου, ηθοποιός Ντένις Λόσον;
«Δεν είναι εύκολο να πως ακριβώς. Μεγάλωσα παρακολουθώντας ασπρόμαυρες ταινίες και ερωτεύτηκα όλη τη διαδικασία δημιουργίας αυτού του φανταστικού κόσμου. Νομίζω ότι στην ηλικία των 8-9 ετών ήξερα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, γιατί ενστικτωδώς ένιωθα ση αυτό ήθελα να κάνω στη ζωή μου. Ο θείος μου ο οποίος ήταν διάσημος ηθοποιός, με ενέπνευσε και με υποστήριξε. Και οι δύο προερχόμαστε από μικρές πόλεις της Σκοτίας. Πάντα ήξερα ότι με κάποιον τρόπο θα μπω σε αυτή τη δουλειά».


Είναι αλήθεια ότι ανυπομονούσες να αφήσεις το σχολείο για να αφιερωθείς στις σπουδές της υποκριτικής;
«Είναι αλήθεια. Δεν ήμουν ευτυχισμένος, γιατί είχα μπουχτίσει στο σχολείο. Δεν είναι εύκολο να εξελιχθεί ένας δημιουργικός άνθρωπος με καλλιτεχνικές ανησυχίες στο Morrison Academy. Το συγκεκριμένο σχολείο επικεντρώνεται στις επιχειρήσεις και στο εμπόριο. Εγώ δεν ανήκα σε αυτή την κατηγορία .Ήθελα να ασχοληθώ με τη μουσική, με την τέχνη, και δεν μου επιτρεπόταν εκεί. Μου είχαν πει ότι έπρεπε να διαλέξω, π θέλω να κάνω, οπότε χωρώ άλλη επιλογή έφυγα και συνέχισα τις σπουδές μου Perth Repertory Theatre».


Πώς ένιωσαν οι γονείς σου όταν αποφάσισες να γίνεις ηθοποιός;
«Οι γονείς μου πίστευαν με μένα, με στήριξαν, οπότε δεν δυσκολεύτηκα καθόλου. Γνώριζαν ότι μου αρέσει να παίζω, και έτσι αποφάσισαν να με αφήσουν να κάνω αυτό που αγαπώ, χωρίς να μπουν στη διαδικασία να μου αλλάξουν γνώμη. Ήθελαν να είμαι ευτυχισμένος, και έτσι μου επέτρεψαν να αφήσω το σχολείο και να ασχοληθώ με τις σπουδές μου στο θέατρο. Τελικά, όλα πήγαν καλά, οπότε φαντάζομαι ότι ήξεραν τι έκαναν!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved