Πάλεψαν με τον καρκίνο του δέρματος και δίνουν μαθήματα ζωής
Hollywood

Πάλεψαν με τον καρκίνο του δέρματος και δίνουν μαθήματα ζωής

Ο καρκίνος του δέρματος τους «χτύπησε την πόρτα» όμως εκείνοι τον αντιμετώπισαν με δύναμη ψυχής και δίνουν κουράγιο στους ανθρώπους που υποφέρουν από την ίδια νόσο.

Ο Hugh Jackman κάνει θεραπείες αφού πάσχει από καρκίνο του δέρματος στο πρόσωπο. Ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2013, ενώ τον Οκτώβριο του 2014 υποβλήθηκε για τρίτη φορά σε θεραπεία.
Η Melanie Griffith έχει υποβληθεί σε εγχείρηση στο πρόσωπο, αφού είχε διαγνωστεί καρκίνος του δέρματος σε πρώιμο στάδιο.
Η Brooke Shields ανέφερε για το πρόβλημά της: «Είχα ένα σημάδι στο πρόσωπο. Ο γιατρός το έξυσε και αποδείχτηκε πως ήταν σε προκαρκινικό στάδιο. Τρόμαξα. Όταν ήμουν νεότερη, σκεφτόμουν πως δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να ψήνεσαι στον ήλιο, με baby oilκαι λεμόνι για τα μαλλιά. Δεν χρειαζόταν να είμαι στην παραλία. Πήγαινα με τις φίλες μου στις ταράτσες της Νέας Υόρκης»
Η Cybill Shepherd ταλαιπωρήθηκε από μελάνωμα που αφαιρέθηκε από την πλάτη της το 2002. Η οικογένειά της έχει ιστορικό με τον καρκίνο του δέρματος.
Η Diane Keaton διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος για πρώτη φορά στα 21 της. Είχε επίσης έναν όγκο στο πρόσωπο, που αφαιρέθηκε αλλά της άφησε σημάδι.
Ο James Rebhorn έχασε την πολυετή μάχη με τον καρκίνο του δέρματος το Μάρτιο του 2014, σε ηλικία 65 ετών. Διαγνώστηκε το 1992 με μελάνωμα.
Ο William Macy αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε εγχείρηση αφαίρεσης καρκινώματος.
Ο Ewan McGregor παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στο BBC ότι αφαίρεσε μια καρκινική ελιά κάτω από το δεξί του μάτι, αλλά και άλλες «ύποπτες» ελιές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved