Παρανοϊκή, ναρκομανής και ομοφυλόφιλη η Τζούντι Γκάρλαντ
Hollywood

Παρανοϊκή, ναρκομανής και ομοφυλόφιλη η Τζούντι Γκάρλαντ

Αποκαλύψεις για την Τζούντι Γκάρλαντ που... σοκάρουν.

Η ατζέντισσά της, Στίβι Φίλιπς, στη νέα της αυτοβιογραφία μιλά για εκείνη και αποκαλύπτει την δική της αλήθεια για όλα έζησε στο πλευρό της ταλαντούχας ηθοποιού.
«Επρόκειτο για μία γυναίκα που το μυαλό της είχε καταστραφεί ολοκληρωτικά από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ», γράφει χαρακτηριστικά και αναφέρει ότι η Γκάρλαντ είχε προσπαθήσει να αυτοπυρποληθεί το 1961 σε ένα ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης. Η Γκάρλαντ έκοβε τις φλέβες τις, χαμογελώντας στην βοηθό της που... είχε γεμίσει αίματα.
Και όχι μόνο αυτό. Αποζητούσε πάντοτε τη συντροφιά και η μεγαλύτερη επιθυμία της ήταν να αγαπηθεί για αυτό που ήταν και όχι μόνο για το ταλέντο της. «Ωστόσο, επέτρεψε στα σκληρά βιώματά της να την κάνουν δυστυχισμένη, καχύποπτη και μοχθηρή. Έτσι το ταλέντο της ήταν πραγματικά ό,τι της είχε απομείνει».
Η ατζέντισσά της, Στίβι Φίλιπς γράφει ότι η διάσημη ηθοποιός και μητέρα της Λάιζα Μινέλι είχε προσπαθήσει να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά. Καθ' οδόν προς μία παράσταση και ενώ βρίσκονταν στη λιμουζίνα, η Γκάρλαντ είχε βάλει το χέρι της στα γεννητικά όργανα της Φίλιπς, η οποία έμεινε άφωνη και ανίκανη να αντιδράσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved