«Η Μονρό δολοφονήθηκε από τους Κένεντι με θανατηφόρα ένεση στην καρδιά»
Hollywood

«Η Μονρό δολοφονήθηκε από τους Κένεντι με θανατηφόρα ένεση στην καρδιά»

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο της Μέριλιν Μονρό σε ένα βιβλίο που θα... συζητηθεί.

Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς θανάτους στην ιστορία του Χόλυγουντ που ακόα και σήμερα εξάπτουν την φαντασία καθώς υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα στο τι πραγματικά συνέβη στην Μέριλιν Μονρό και έχασε ξαφνικά την ζωή της.
Ο θάνατος της Μέριλιν στις 4 Αυγούστου 1962 ήταν μια σχεδιασμένη δολοφονία από τον Μπόμπι Κένεντι, ο οποίος ήθελε να την βγάλει από την μέση όταν έμαθε ότι ήταν έτοιμη να αποκαλύψει όλα τα σκοτεινά μυστικά της οικογένειας τα οποία είχε καταγράψει σε ένα μικρό κόκκινο σημειωματάριο. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται στο βιβλίο του ο Τζει Μαργκόλις ο οποίος είναι ερευνητής και δημοσιογράφος και ο Ρίτσαρντ Μπάσκιν συγγραφέας των New York Times.
Ο Μπομπι είχε συνεργό τον γαμπρό του και ηθοποιό Πίτερ Λόφορντ και τον ψυχίατρο της ηθοποιού, Ράλφ Γκρίνσον ο οποίος της έκανε την θανατηφόρα ένεση στην καρδιά!
Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, ο Πίτερ Λόφορντ γεμάτος ενοχές μίλησε και αποκάλυψε πως: «Ήταν το πιο τρελό πράγμα που έκανε ποτέ ο Μπόμπι και ήμουν κι εγώ τρελός που επέτρεψα να γίνει».
Αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας ήταν ο συνοδός του ασθενοφόρου Τζέϊμς Σι Χολ ο οποίος κατέφτασε στο σπίτι της Μέριλιν και είδε τον ψυχίατρό της Γκρίνσον να της κάνει την θανατηφόρα ένεση κατευθείαν στην καρδιά με τόσο μένος την ένεση που... της έσπασε κι ένα πλευρό!
Ο Λόφορντ αποκαλύπτει κι άλλα τα οποία άκουσε από τους κοριούς που είχε βάλει το FBI στο σπίτι της ηθοποιού.
Η Μέριλιν είχε κοιμηθεί και με τον ψυχίατρό της. Ο Μπόμπι του είπε ότι η Μέριλιν θα τους έκαιγε όλους και εκείνος θα έχανε την άδειά του και θα έμπαινε φυλακή. Έτσι συμφώνησε να τον βοηθήσει.
Ο Μπόμπι επισκέφθηκε για τελευταία φορά το σπίτι της Μέριλιν στις 4 Αυγούστου του 1962 μαζί με τον Λόφορντ. Υπήρξε έντονος καυγάς των δυο και εκείνη απείλησε να δώσει συνέντευξη τύπου και να τα πει... όλα. Πήρε και ένα μικρό μαχαίρι και του επιτέθηκε αλλά ο Λόφορντ την αφόπλισε.
Τα αδέρφια Κέννεντι δεν είχαν σκοπό να χαλάσουν το σπίτι τους και απλά την χρησιμοποιούσαν.
Οι γείτονες της Μέριλιν είδαν τον Μπόμπι να φεύγει και να επιστρέφει αργότερα με δυο από τους σωματοφύλακές του, ένας από τους οποίους έκανε στην Μέριλιν μια ηρεμιστική ένεση για να μπορέσουν να ψάξουν το σπίτι και να βρουν το σημειωματάριο.
Η ένεση δεν την έπιασε για πολύ. Ήταν σε τόσο έξαλλη κατάσταση που οι σωματοφύλακες του Κένεντι την κρατούσαν με την βία, την έγδυσαν και της έκαναν κλύσμα που περιείχε ηρεμιστικά χάπια με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει αναίσθητη.
Μετά από ώρα και οι γείτονες ακούγοντας το σκυλί να γαυγίζει παράξενα έτρεξαν στο σπίτι της Μέριλιν.
Την βρήκαν ξαπλωμένη στο κρεβάτι με το κεφάλι της να κρέμεται στο κενό και αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο.
«Ήταν γυμνή. Δεν ήταν σκεπασμένη με σεντόνι, ούτε με κουβέρτα. Δεν υπήρχε δίπλα της ούτε ποτήρι με νερό, ούτε με αλκοόλ. Ανάπνεε πολύ βαθιά, ο σφυγμός της ήταν αδύναμος και ήταν αναίσθητη. Δίπλα στο κρεβάτι της είχε χάπια μέσα σε συσκευασίες αλλά πουθενά νερό ή αλκοόλ. Όταν έσκυψα από πάνω της μου έκανε εντύπωση που δεν είχε κάνει εμετό – που συμβαίνει τις περισσότερες φορές που Κάποιος παίρνει υπερβολική δόση – ούτε και μύριζε το στόμα της από τα φάρμακα» είπε ο τραυματιοφορέας.
Ο Χολ κατάφερε να την επαναφέρει, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε ο γιατρός Γκρίνσον. «Είμαι ο γιατρός της», τους είπε και τους ζήτησε να βγάλουν την διασωλήνωση που της είχε κάνει ο Χολ.
Ο γιατρός έβγαλε μια ένεση με μια τεράστια βελόνα, την γέμισε με ένα άγνωστο υγρό και την κάρφωσε στο στήθος της Μέριλιν, τόσο ατσούμπαλα που η βελόνα χτύπησε σε κόκκαλο.
Αντί να ξαναπροσπαθήσει απλά έγειρε την ένεση την ξαναπίεσε με δύναμη έσπασε το κόκκαλο και άδειασε στην καρδιά της Μέριλιν όλο το υγρό...
Ο ιατροδικαστής Τόμας Νογκούτσι που έκανε και τη νεκροψία είπε ότι εξέτασε όλο το σώμα με μεγεθυντικό φακό και δεν βρήκε πουθενά σημάδια από ένεση.
Ο φωτογράφος του περιοδικού Life, Λι Γουάινερ, δωροδόκησε το προσωπικό του νεκροτομείου με ένα μπουκάλι ουίσκι και φωτογράφισε την Μέριλιν λίγες ώρες μετά τον θάνατό της. Το σώμα της είχε αποχρώσεις του μπλε και του μωβ που συμβαίνει όταν κάποιος έχει κάνει ένεση.
Ο θάνατος της Μέριλιν Μονρό επίσημα θεωρήθηκε αυτοκτονία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved