Robbie Williams: «Ποτέ δεν αντιλαµβάνοµαι γιατί αρέσει σε µερικούς ανθρώπους αυτό που κάνω»
Hollywood

Robbie Williams: «Ποτέ δεν αντιλαµβάνοµαι γιατί αρέσει σε µερικούς ανθρώπους αυτό που κάνω»

Δεν μας τα... λέει καλά ο Robbie Williams ο οποίος ενώ είναι ένας πασίγνωστος καλλιτέχνης με εκατομμύρια φαν ανά τον κόσμο, αποκαλύπτει πως δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό που κάνει τόσο κόσμο να τους αρέσει...

Πάντως, είναι ελάχιστοι εκείνοι που είναι γνωστοί και αγαπιούνται από εκατοµµύρια ανθρώπους. Σε βαραίνει αυτό ή σε απελευθερώνει; Νιώθεις ευλογηµένος;

«Να σου πω την αλήθεια, αυτή είναι µια µόνιµη πηγή αµηχανίας και απορίας για εµένα. Ποτέ δεν αντιλαµβάνοµαι απόλυτα γιατί αρέσει σε µερικούς ανθρώπους αυτό που κάνω. Είµαι, βέβαια, πάρα πολύ ευγνώµων κι ας µην κατάλαβα ποτέ γιατί έρχονται να µε δουν. Για µένα, η διεργασία αυτή είναι σχεδόν σαν διανοητική αρρώστια... Πάντα ψάχνω τρόπους να µην αποδέχοµαι ότι το κατέχω όλο αυτό. Θέλω να αποδίδω την επιτυχία στην καθαρή τύχη, γιατί δεν µπορώ να τη νιώσω πραγµατικά δική µου και να τη χαρώ. ∆υστυχώς, έτσι λειτουργώ τις περισσότερες ηµέρες. Σήµερα είµαι καλά. Αν νιώθω ευλογηµένος; Περισσότερο από ευλογηµένος. Ρεαλιστικά µιλώντας, η ζωή που µου έλαχε να ζήσω έχει ξεπεράσει και το πιο τρελά µου όνειρα! Ναι, αυτή τη στιγµή που µιλάµε είµαι χαρούµενος µέσα στη σουίτα µου, που έχει τζακούζι και µια πελώρια οθόνη τηλεόρασης και τη δική της πισίνα, σκέψου! Είναι καταπληκτικό! Οµως, νοµίζω ότι δεν αντιλαµβάνεσαι πραγµατικά αυτά που έχεις µέχρι να τα χάσεις. ∆εν περιφέρεσαι οληµερίς σκεπτόµενος πόσο ευλογηµένος είσαι. Ισως πρέπει να το κάνω, ίσως οφείλω να εξασκηθώ σε αυτό, δεν ξέρω...»
Κάπου διάβασα ότι ένα από τα ανεκπλήρωτα όνειρα σου είναι να γίνεις ο επόµενος Τζέιµς Μποντ. Ισχύει;

«Μπα... Μου έχουν προσφέρει πολλούς ρόλους, αλλά η διαδικασία των κινηµατογραφικών γυρισµάτων µού φαίνεται πολύ κουραστική και ανιαρή και πραγµατικά δεν έχω το παραµικρό ενδιαφέρον να το κάνω. Αλλιώς θα είχα παίξει σε πολλές ταινίες. Όσο για το όνειρο; Έχω πολλές ελπίδες και φιλοδοξίες για το µέλλον, τόσα σχέδια, τόσες ιδέες... Το βασικό µου όνειρο είναι να είναι ευτυχισµένα τα παιδιά µου. Σχετικά µε την καριέρα µου δεν µπορώ να πω περισσότερα, θα χαλάσω την έκπληξη».

Είναι η πρώτη σου φορά στην Ελλάδα. Τι θα ακούσουµε από εσένα;

«Α, έρχοµαι να παίξω τις µεγαλύτερες επιτυχίες µου και ελπίζω εκείνο το βράδυ να κάνω όσους περισσότερους Ελληνες µπορώ χαρούµενους. Οπότε προσπαθώ να περιλάβω κοµµάτια µου που έγιναν επιτυχίες στην Ελλάδα, ώστε εκείνοι που θα τα ακούσουν να ξέρουν τα πιο πολλά τραγούδια αν είναι δυνατόν. Στο κάτω-κάτω, αυτό θέλει όποιος πηγαίνει σε ένα live, να αναγνωρίσει πολλά τραγούδια. Αυτό θέλω κι εγώ».

Θα ήθελες να πεις κάτι στους Έλληνες θαυµαστές σου πριν τους συναντήσεις;

«Ναι, βέβαια! Θέλω να τους πω ότι χαίροµαι πολύ που σας αρέσω και σας ευχαριστώ! Και ελπίζω να έρθετε να δείτε το σόου µου και να σας αρέσει και αυτό, να µη σας απογοητεύσω».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved