Ποιου διάσημου σταρ η αδερφή παντρεύτηκε στο Σούνιο;
Hollywood

Ποιου διάσημου σταρ η αδερφή παντρεύτηκε στο Σούνιο;

Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς στην Ελλάδα. Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκαλύπτει πως η αδερφή του παντρεύτηκε στο Σούνιο.

Ο λόγος γα τον γοητευτικό ηθοποιό, Channing Tatum.
Είσαι πολύ δημοφιλής στην Ελλάδα. Την έχεις επισκεφτεί ποτέ; «Ναι, έχω πάει στην Αθήνα, στη Μύκονο και στη Σαντορίνη. Παντρεύτηκε η αδερφή μου στην Αθήνα και μάλιστα το μυστήριο πραγματοποιήθηκε με θέα τον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο - ένα υπέροχο μέρος. Λατρεύω την Ελλάδα, έκανα τις ωραιότερες διακοπές της ζωής μου σε αυτήν και θέλω να την επισκεφτώ και πάλι οικογενειακώς. Ξέρω ότι ζείτε δραματικές στιγμές αυτή την εποχή, αλλά εγώ θέλω να έρθω. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να ηρεμήσετε σύντομα. Ελπίζω με το νέο «Μάτζικ Μάικ» να σας κάνουμε βα περάσετε καλά στο σινεμά και να ξεχάσετε τα προβλήματα που υπάρχουν έστω και για λίγο», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Έχεις δουλέψει ως στρίπερ νεότερος. Τι πιθανότητες δίνεις σε κάποιον να γίνει τόσο επιτυχημένος όσο εσύ σε παγκόσμιο επίπεδο ξεκινώντας από τόσο χαμηλά; «Βασικά δεν υπάρχει πιο χαμηλά, μιλάμε για πάτο. To κίνητρο μου ήταν ο χορός, για τον οποίο τρέφω μεγάλο πάθος, θεωρώ πως ήταν αυτή η αγάπη που με βοήθησε να περάσω τα εμπόδια. Για μένα ήταν ένα μεταβατικό στάδιο, ποτέ δεν το είδα σοβαρά. Ήταν κάτι για να βγάζω λίγα χρήματα και να κάνω κάτι άλλο. Κάπως έτσι ξεκίνησε και το «Μάτζικ». Ήταν η αφορμή για να πω την ιστορία μου και να μιλήσω για κάτι για το οποίο ντρεπόμουν λίγο»
Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved