Κι όμως αυτή η γυναίκα έφτασε σε απελπισία και έβγαινε ραντεβουδάκια με λάθους άντρες
Hollywood

Κι όμως αυτή η γυναίκα έφτασε σε απελπισία και έβγαινε ραντεβουδάκια με λάθους άντρες

Ποιος θα περίμενε ότι μία από τις πιο σέξι γυναίκες θα έλεγε ότι έβγαινε με λάθους άντρες επειδή απελπίστηκε!

Η Salma Hayek αποκάλυψε πρώτη φορά στιγμές της ζωής της από τον γάμο της με το δισεκατομμυριούχο Francois-Henri Pinault, με τον οποίο έχει παντρευτεί από το 2009.

«Μακάρι να ήξερα όταν ήμουν νεότερη ότι θα ερωτευόμουν με τον τέλειο άνθρωπο. Ήμουν τόσο ανήσυχη, και έβγαινα με ανθρώπους που δεν θα έπρεπε να είχα βγει. Φτάνεις σε απελπισία, και αρχίζεις να βλέπεις θαυμάσια πράγματα στους λάθος ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά!
Και πρόσθεσε: «Είπα, δεν νομίζω ότι θέλω να δουλέψω πια. Κι ήταν ο François ο οποίος είπε: “Ω, όχι, θα επιστρέψεις πίσω στη δουλειά”. Και είπα, δεν θέλω όμως. “Λοιπόν, θα γυρίσεις. Δεν θέλουμε μια τεμπέλα στο σπίτι. Αυτή δεν είναι η γυναίκα με την οποία παντρεύτηκα”».
«Και τότε είπε κάτι τόσο όμορφο. Δεν θέλω να στερηθείς τη δουλειά σου. Θέλω κι εγώ να την παρακολουθήσω. Και ο κόσμος δεν έχει δει το καλύτερο που μπορείς να κάνεις ακόμα. Έτσι, δεν μπορείς να σταματήσεις μέχρι να κάνεις το καλύτερο που μπορείς. Και με τον τρόπο του με έσπρωξε πραγματικά, εκεί έξω. Και είχε δίκιο» συμπλήρωσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved