J.K. Simmons: «Νιώθω τυχερός και ευλογημένος »
Hollywood

J.K. Simmons: «Νιώθω τυχερός και ευλογημένος »

Στις 22 Φεβρουαρίου του 2015, στην 87η απονομή των Όσκαρ, έκανε εντύπωση ο ευχαριστήριος λόγος του J.K. Simmons, που ήταν πολύ συναισθηματικός. Αναφέρθηκε στη γυναίκα του ως «τον πιο σημαντικό άνθρωπο» που έχει γνωρίσει, στα παιδιά του λέγοντας πως είναι «έξυπνα και γλυκά, όπως η μητέρα τους» και παρότρυνε όλους να τηλεφωνούν στους γονείς τους. Πώς αποφάσισε να μοιραστεί δημόσια αυτές τις σκέψεις;

«Δεν περίμενα όλα αυτά που συνέβησαν με την ταινία, ούτε καν είχα προμοτάρει το φιλμ την οσκαρική περίοδο. Πολύ περισσότερο δεν είχα προετοιμάσει κάποιο ευχαριστήριο λόγο για τη βραδιά. Όμως, ξέρετε κάτι; Αυτό που μετράει στο τέλος της ημέρας είναι να γυρνάς στο σπίτι και να έχεις κοντά την οικογένειά σου. Την επόμενη μέρα των Όσκαρ έστειλα email σε συνεργάτες και φίλους και τους είπα να με συγχωρήσουν που δεν τους ανέφερα στο λόγο μου, αλλά τους εξήγησα ότι ένιωθα την ανάγκη να ευχαριστήσω πάνω και πέρα από όλους την οικογένειά μου» τόνισε στο People.
-Η καριέρα σας έχει πολλές «αποχρώσεις» και αναφέρομαι στις διαφορετικές επιλογές ρόλων που κάνετε.
«Νιώθω τυχερός και ευλογημένος, γιατί όλες οι ταινίες που έχω κάνει έως τώρα όντως δεν έχουν κάτι κοινό μεταξύ τους. Το πιο ωραίο αλλά και το πιο σημαντικό σε αυτή τη δουλειά είναι ότι δεν πλήττεις. Μου αρέσει να ψάχνω το ξεχωριστό κι αυτό αποτελεί μια αληθινή επαγγελματική αλλά και προσωπική πρόκληση.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved