Simon Kassianides: «Οι Ελληνίδες είναι οι ωραιότερες γυναίκες στον πλανήτη»
Hollywood

Simon Kassianides: «Οι Ελληνίδες είναι οι ωραιότερες γυναίκες στον πλανήτη»

Ο Simon Kassianides συμμετέχει σε ένα από τα μεγαλύτερα blockbuster του σινεμά, με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig.

«Μία από τις πιο δυνατές εμπειρίες της ζωής μου. Από μικρός όχι απλά ξεχώριζα τον James Bond από τους άλλους ήρωες, αλλά ήταν μακράν ο πιο αγαπημένος μου. Μεγάλωσα με αυτόν, όπως όλοι μας, και συνεχίζω να βλέπω τις ταινίες του φανατικά. Όσον αφορά στον Daniel Craig, είναι πάνω απ’ όλα ένας πραγματικά υπέροχος άνθρωπος και εξαιρετικός ηθοποιός, με μεγάλη καριέρα στο θέατρο. Απλός, ζεστός, φιλικός, απόλυτα συνεργάσιμος, επαγγελματίας, πρόθυμος να μας βοηθήσει όλους και με εξαιρετικό χιούμορ, αυτό το γνωστό το φλεγματικό που έχει και ο James Bond. Ακόμα και τώρα θυμάμαι έντονα το “Πάμε” όταν γύριζα τη σκηνή μαζί του. Και ευτυχώς η μαγεία αυτή συνεχίστηκε και στο Skyfall» τόνισε στο People.
Αναφορικά με όσα γίνονται στην Ελλάδα είπε: «Μπορεί εδώ και πολλά χρόνια να μη ζω μόνιμα στην Ελλάδα, έρχομαι όμως με την πρώτη ευκαιρία και ξέρω ακριβώς τι συμβαίνει. Έχω συγγενείς, φίλους και γνωστούς που μου μιλούν για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Υποφέρουν και προσεύχονται καθημερινά να τελειώσει γρήγορα αυτή η δύσκολη φάση. Τους θαυμάζω, όμως, γιατί, παρά τις αντιξοότητες, δεν έχουν χάσει στιγμή τα δύο βασικότερα χαρακτηριστικά τους, την αξιοπρέπεια και την ανθρωπιά τους. Πιστεύω ότι όλα θα αλλάξουν σύντομα προς το καλύτερο. Είμαι πολύ αισιόδοξος».
Ποια είναι η γνώμη του για τις Ελληνίδες; «Είναι χωρίς καμία αμφιβολία πολύ ωραίες γυναίκες, αν όχι οι ωραιότερες του πλανήτη. Ξέρω την Τόνια Σωτηροπούλου και την ξεχωρίζω. Έχει κάνει ένα πέρασμα από τον James Bond. Είναι πραγματικά πολύ όμορφη γυναίκα και πολύ ταλαντούχα». Ο ίδιος αυτή την εποχή δεν έχει σχέση. «Περιμένω να βρω την κατάλληλη Ελληνίδα νια να κάνω σχέση μαζί της. Πιστεύω πως σύντομα θα τη συναντήσω. Θέλω πολύ να ερωτευτώ. Ο έρωτας μου γεμίζει όλα τα κενά στην προσωπική ζωή και έχει θετικό αντίκτυπο και στην επαγγελματική, αφού με κάνει ακόμα πιο δημιουργικό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved