Η νόθα εγγονή του Αλέν Ντελόν
Hollywood

Η νόθα εγγονή του Αλέν Ντελόν

Είναι τόσο όμορφη και έχει πάρει στοιχεία από τον παππού της που τους κάνουν… ίδιους κατά κάποιο τρόπο. 

Ο 50ρονος σήμερα Aντονι Ντελόν, ηθοποιός και ο ίδιος όπως ο πατέρας του, Αλέν Ντελόν, έγινε και πατέρας -τουλάχιστον μια φορά- από μια εφήμερη σχέση που είχε με τη χορεύτρια Helene Le Borges που εργαζόταν στο καμπαρέ Crazy Horses. Από αυτή τη σχέση προέκυψε ένα παιδί, η Άλισον, το οποίο η μητέρα της κράτησε χωρίς να το γνωρίζει ο πατέρας.

Ο Άντονι Ντελόν αποκάλυψε την ταυτότητα της νόθας κόρης του το 2008, σε ένα βιβλίο-αυτοβιογραφία και προκάλεσε πάταγο στη Γαλλία.

«Εκτός από προδοσία, έζησα αυτή την είδηση σαν βιασμό. Είχα ορκιστεί ότι το πρώτο παιδί μου θα το έκανα από έρωτα, με μια γυναίκα που αγαπούσα. Ότι θα έκανα μια οικογένεια, ένα σπίτι και ότι θα πετύχαινα εκεί που οι γονείς μου απέτυχαν».

Κατηγορούσε την πρώην ερωμένη του-χορευτρια ότι τα είχε όλα προσχεδιάσει για να τον παγιδεύσει, επειδή ήταν διάσημος και πλούσιος. Ο Άντονι Ντελόν και η Μισόν αρχίζουν να βλέπονται πολύ αραιά. 'Όταν η κοπέλα έγινε 21 ετών, ακολουθώντας τη συμβουλή της μητέρας της, πήγε τον Άντονι Ντελόν στα δικαστήρια. «Αυτό με πλήγωσε πολύ, ένιωσα διπλά προδομένος. Τα 'βαλα μαζί της και της έκοψα ακόμα και την καλημέρα. Τώρα πια την έχω συγχωρήσει. Όταν μου τηλεφωνεί τη συναντώ-, είπε πρόσφατα ο 50χρονος Ντελόν. Η Άλισον ζει στην Καλιφόρνια και είναι διάσημο μανεκέν, ενώ σπουδάζει παράλληλα υποκριτική στο Λος Άντζελες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved