Απαρηγόρητη η Joan Collins: Έχασε τη μικρότερη αδελφή της!
Hollywood

Απαρηγόρητη η Joan Collins: Έχασε τη μικρότερη αδελφή της!

Συντετριμμένη είναι η 82χρονη Joan Collins για τον χαμό της 77χρονης αδελφής της Jackie η οποία έδινε άνιση μάχη με τον καρκίνο εδώ και περίπου έξι χρόνια.

Η διάσημη συγγραφέας είχε μιλήσει στις 3 κόρες της Tracy, 54, Tiffany, 48, και Rory, 46, για την ασθένειά της αλλά κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετά χρόνια το προσωπικό της δράμα. «Έζησε μια θαυμάσια ζωή και λατρεύτηκε από την οικογένεια, τους φίλους και τα εκατομμύρια των αναγνωστών που διασκέδαζε για πάνω από 4 δεκαετίες. Ήταν πραγματική πηγή έμπνευσης» είπαν δικοί της άνθρωποι. Όσο για την ίδια την Jackie Collins, πέντε ημέρες πριν φύγει από τη ζωή είχε δηλώσει σε συνέντευξή της: «Κοιτάζοντας πίσω, δεν λυπάμαι για τίποτα που έκανα. Το έκανα με τον τρόπο μου όπως θα έλεγε ο Frank Sinatra. Έγραψα 5 βιβλία από την ημέρα που διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού, έζησα τη ζωή μου, ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο».
Η γεννημένη στο Λονδίνο συγγραφέας, που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στην Αμερική, έγραψε 32 βιβλία που μπήκαν όλα στη λίστα bestseller των New York Times.

Στα 15 της χρόνια αποβλήθηκε από ιδιωτικό σχολείο επειδή πέταξε τη σχολική της στολή στον Τάμεση και είχε σχέση με τον 29χρονο τότε Marlon Brando.

Μιλώντας το 2012 στην Daily Telegraph είχε αναφέρει πως ο Marlon Brando ήταν διασκεδαστικός αλλά τίποτα περισσότερο από έναν εφηβικό έρωτα.

Με τη διάσημη αδερφή της Joan πρωταγωνίστησαν σε ταινίες και υπήρξαν πάντα δεμένες μέχρι το τέλος της Jackie.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved