Chelsea Clinton: Η μητέρα της κάνει… babysitting
Hollywood

Chelsea Clinton: Η μητέρα της κάνει… babysitting

Στις 15 Σεπτεμβρίου η Chelsea Clinton κυκλοφόρησε το βιβλίο της «Είναι ο Κόσμος Σου», ένα αλφαβητάρι για αποφοίτους μέσης εκπαίδευσης που πραγματεύεται θέματα όπως η φτώχεια, το περιβάλλον, αλλά και οι κινήσεις που θα μας βοηθήσουν να σώσουμε τον πλανήτη γη.

«Το πρώτο πράγμα που έμαθα να διαβάζω ως παιδί ήταν η εφημερίδα» τόνισε στο People. «Πάντα με παρότρυναν να παρακολουθώ τα γεγονότα και να κάνω τη διαφορά. Τώρα που είμαι μαμά, νομίζω πως σκέφτομαι τρόπους για να δώσω αυτή την αίσθηση της παρότρυνσης και στη Charlotte».

Μεγαλώνοντας την κόρη της με το σύζυγό της, Marc Mezvinsky, σε ένα διαμέρισμα αξίας 9 εκατ. δολαρίων στο Μανχάταν, η Chelsea σκέφτεται επίσης το πώς θα την αναθρέψει χωρίς να την κακομάθει – αλλά, αντίθετα, περνώντας της το μήνυμα πως όταν σε κάποιον δίνονται πολλά στη ζωή, στη συνέχεια υπάρχουν και υψηλές προσδοκίες για αυτά που εκείνος θα «επιστρέψει».

Αυτόν τον καιρό, βέβαια, προηγείται το να βγάλει η Charlotte τα πρώτα της δοντάκια. Και, παρά τους περισπασμούς των παππούδων της (με τη Hillary να τρέχει μια προεδρική καμπάνια και τον Bill έναν παγκόσμιο οργανισμό, το Ίδρυμα Clinton), η αφοσίωσή τους στην εγγονή τους είναι αξιοθαύμαστη.

«Μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο και μου λένε συνέχεια “Α, είμαι στη γειτονιά, να περάσω για λίγο να τη δω;”. Θέλουν να γίνουν μέρος της καθημερινότητάς της» λέει η Chelsea. Περιγράφει τη μητέρα της να επιστρέφει από ένα ταξίδι της προεκλογικής της εκστρατείας για να κάνει babysitting, ανακαλύπτοντας ατελείωτες εκδοχές του παιδικού τραγουδιού «Wheels on the bus» που ενθουσιάζει την εγγονούλα της. «Μπορεί να τραβήξει ώρες αυτό. Όπως το να βλέπουν μαζί να ανεβαίνουν στο λεωφορείο όλα τα ζώα από τη φάρμα του γέρου MacDonald (άλλο διάσημο παιδικό τραγουδάκι)».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved