Σε… νέο ρόλο η Oprah
Hollywood

Σε… νέο ρόλο η Oprah

Η Oprah Winfrey ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση με... σκάνδαλα και μυστικά στη δραματική σειρά «Greenleaf».

«Όταν διάβασα το σενάριο, ένιωσα εγγύτητα για τους χαρακτήρες και αγάπησα το όραμα του σεναριογράφου για ένα φανταστικό δράμα σε μια επική διάσταση. Η σειρά θα είναι διασκεδαστική και ελπίζω να κρατά τους τηλεθεατές σε αγωνία», δήλωσε η Οπρα στο «Variety».

Το «Greenleaf» είναι μια δραματική σειρά δεκατριών επεισοδίων που θα προβληθεί από το δικό της κανάλι το Oprah Winfrey Network (OWN) και είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα την ερχόμενη χρονιά. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα στην Ατλάντα.

Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τις ιστορίες της οικογένειας Greenleaf που βρίσκεται στην κορυφή της μεγάλης εκκλησίας Greenleaf World Ministries. Σκάνδαλα, μυστικά και ψέματα στην εκκλησία με τα χιλιάδες μέλη περιλαμβάνει το σενάριο της δραματικής σειράς. «Όπως τόσες εκκλησίες στην Αμερική, η Greenleaf World Ministries είναι κάτι παραπάνω από ένας τόπος λατρείας. Είναι σπιτικό. Αλλά κάτω από το καμπαναριό κρύβεται ένα άντρο ακολασίας. Απληστία, μοιχεία, αδελφική αντιπαλότητα και αντικρουόμενες αξίες», αναφέρει το δίκτυο OWN.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved