Αποκάλυψη της Jolie που θα συζητηθεί: «Ο Brad κι εγώ έχουμε τα προβλήματά μας»
Hollywood

Αποκάλυψη της Jolie που θα συζητηθεί: «Ο Brad κι εγώ έχουμε τα προβλήματά μας»

Μπορεί να είναι το πιο hot ζευγάρι του Hollywood, ωστόσο η Angelina Jolie παραδέχεται χωρίς δισταγμό ότι ο γάμος της με τον Brad Pitt δεν είναι συνέχεια ρόδινος.

«Ο Brad κι εγώ έχουμε τα προβλήματά μας», παραδέχεται η Angelina Jolie, που ποζάρει με όλη της την οικογένεια για την αμερικάνικη Vogue.
Η 40χρονη σταρ μέσα από μια εκπληκτική οικογενειακή φωτογράφιση, με αφορμή την επερχόμενη ταινία, όπου, ύστερα από 10 ολόκληρα χρόνια θα συμπρωταγωνιστήσει για δεύτερη φορά με τον σύζυγό της, δηλώνει στο περιοδικό ότι η ίδια και ο Brad έχουν τα «θέματα» τους.
«Δεν είναι αυτοβιογραφική» είπε η ταινία με τον τίτλο «By The Sea», η οποία ξετυλίγει τη ζωή ενός ζευγαριού, που κάνει διακοπές στη Γαλλία σε μια προσπάθεια να σώσουν τον γάμο τους, που είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης.

«Μπορεί ο Brad κι εγώ να έχουμε τα προβλήματά μας, αν όμως οι χαρακτήρες είχαν τα ίδια προβλήματα στη σχέση τους, δε θα μπορούσαμε να κάνουμε την ταινία» εξηγεί και συνεχίζει: «Ως καλλιτέχνες θέλαμε κάτι τολμηρό και όχι τόσο ασφαλές. Το ξέρω ότι δεν είναι η ασφαλέστερη ιδέα, αλλά η ζωή είναι σύντομη».

Το ζευγάρι έχει να συμπρωταγωνιστήσει σε ταινία από το 2005, όταν έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί στο «Mr. & Mrs. Smith», όπου και ερωτεύτηκαν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved